Žene u ovim horoskopskim znakovima imaju jak karakter

Astrolozi ističu da su žene koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima istrajne i posvećeni lideri – znaju kako da ostvare ambicije i dobiju ono što žele. Da li ste u životu sreli zaista jake žene koje su spremne da pomjere planine da bi ostvarile sopstvene ciljeve?

Predstavnice 3 znaka Zodijaka imaju ogromnu snagu volje i nikada ne odustaju – one su „čelične dame“:

Ovan – Spolja mogu izgledati krhko i slabo, ali prvi utisak je varljiv. Ovnovi veoma cijene nezavisnost i spremni su da se bore za lične ideale do posljednjeg. Dokle god niste sa njima u konfliktu, one će se ponašati mirno, bez fokusiranja na sitnice. Međutim, ako pređete granice dozvoljenog, Ovnovi su spremni da se suprotstave, a skoro iz svake borbe izlaze kao pobjednici.

Bik – Ove žene su uvijek otvorene i dobroćudne prema drugima. Ne možete čak ni zamisliti koliko snage ima u njima. Ako narušite lični prostor Bika, vidjećete pred sobom sasvim drugu osobu – spremnu da se bori za sebe i za svoje. Bikovi se ne plaše promjena, teže da u svom životu ostvare ono što sanjaju, makar se suočili sa mnogim preprekama.

Jarac – Vrlo rijetko ćete kod njih primjetiti nalet nekontrolisanih emocija, često djeluju ravnodušno. Jarčevi se na ovaj način štite od ljudi koji žele da naruše njihovo samopoštovanje. Spremna je da uradi sve što je u njenoj moći za partnera, ali on mora zadovoljavati njene potrebe. Ona voli da bude zauzeta poslom i život shvata veoma ozbiljno. Ona izuzetno zna da se brine o sebi i da bude samostalna.

 

 

Izvor: Sensa

The post Žene u ovim horoskopskim znakovima imaju jak karakter appeared first on Padrino Vijesti.