VIDEO / Trebinjski đaci generacije na reklamnom LED displeju

Reklamni LED displej, smješten u samom centru Trebinja uz most Iva Andrića, u vlasništvu trebinjske HP media grupe osmu godinu za redom mjesto je promocije najboljih đaka generacije srednjih škola u Trebinju. 

I ove godine kampanja „NAJBOLJI MEĐU NAMA“, koja ima za cilj promociju, javno predstavljanje i nagrađivanje đaka generacije realizovana je uz podršku kompanije ABV sistem i uz svesrdnu pomoć direktora Gimnazije „Jovan Dučić“ Miša Pešića.

U okviru kampanje najbolji učenici su se predstavili širem auditorijumu posredstvom našeg portala i talasa Padrino radija, a tradicija koju HP media grupa njeguje od osnivanja 2016. godine je nastavljena i ove godine promocijom na najdominatnijoj outdoor reklamnoj platformi u najjužnijem gradu Srpske.

Đaci su na prijemu u prostorijama HP media grupe i Padrino radija nagrađeni kompletima knjiga Iva Andrića i Dr Džordana Pitersona.

HP media grupa iz Trebinja, regionalni lider na polju komercijalnog oglašavanja i medija, svakodnevno se u svom radu rukovodi društveno-odgovornim principima, te je iako privatna kompanija tradicionalno na usluzi brojnim kulturnim, sportskim i društvenim radnicima sa područja Hercegovine za promociju i oglašavanje raznih aktivnosti i manifestacija značajnih za našu regiju.

Titulu najboljih učenika među svojim generacijskim drugovima ove godine su ponijeli:

Ivana Mandeganja – Centar srednjih škola Trebinje

Jovana Ćosović – Srednja muzička škola Trebinje

Miomir Dujanović – Tehnička škola Trebinje

Ognjen Vujović – Gimnazija „Jovan Dučić“

Jovana Butulija – Centar srednjih škola Trebinje

 

Padrino, jun 2023.

The post VIDEO / Trebinjski đaci generacije na reklamnom LED displeju appeared first on Padrino Vijesti.