Video podigao tenzije između Crnogoraca i turista iz Srbije: Koliko je povoljno ljetovati u Crnoj Gori?

Jedna TikTok stranica iz Crne Gore objavila je video-snimak koji je izazvao buru na ovoj popularnoj društvenoj mreži, a na snimku je prikazano kako turisti očekuju da im izgleda ljetovanje.

Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke cijeli dan pet evra. Svježi morski plodovi sedam evra. Rentanje vozila 20 evra. Svaki dan nova posteljina – navodi su u navedenom video-snimku uz opis “Ima li istine ođe? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10 evra, a ne što drugo”.

Većina korisnika ove društvene mreže shvatila je ovaj kratak video kao sitnu provokaciju, te su se ređali bjesni komentari, prije svega srpskih turista.

– Ne brate. Očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… Pa da se i vratimo. A troši se svuda – napisao je jedan od korisnika ove mreže, na šta su se nanizali brojni komentari turista iz Srbije na račun cijena i kvaliteta usluge na crnogorskom primorju.

„Kako Crnogorci očekuju: apartman bez vode 300 evra, ležaljka 100 evra, morski plodovi 70 evra – mušlje i pasta, renta bike 100 evra”.

„A kako Montenegrini očekuju da im izgledaju turisti? Da uplate cijelo ljetovanje, da uplate 200 piva, 10 lježaljki, 5 suncobrana… A da uopšte ne dođu.”

The post Video podigao tenzije između Crnogoraca i turista iz Srbije: Koliko je povoljno ljetovati u Crnoj Gori? appeared first on Padrino Vijesti.