VIDEO / Ples na kiši: Novak Đoković i publika uživali u koncertu Vlade Georgieva na Kanli kuli

„Nije Vimbldon pa da prekinemo“, riječi su Vlade Georgieva upućene Novaku Đokoviću i publici u trenucima kada su do Herceg Novog stigli oblaci koji su prosuli veliki pljusak.

Vlado Georgiev je sinoć na Kanli kuli u Herceg Novom, drugu veče u nizu, održao jedan od svojih tradicionalnih ljetnih koncerata. U prelijepom abijentu hercegnovskog Starog grada na koncertu se okupilo više hiljada zaljubljenika u muzičku emociju popularnog Barbe, a među njima su se našli i najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković, i njegova supruga Jelena.

Dolazak Novaka Đokovića na Kanli kulu:

Poslije nepunog časa od početka druženja nad Herceg Novim se nadvilo kišno nevrijeme, a popularni pjevač je riječima „Nije Vimbldon pa da prekinemo“ i pričom da klavir, muzičku opremu i majice možemo da kupimo, ali emocije ne – označio početak nezaboravnog provoda na Kanli kuli kada su svi okupljeni narednih tridesetak minuta uživali u nezaboravnoj zabavi na kiši.

Дивни неки људи сто испред @DjokerNole @jelenadjokovic @VladoGeorgiev прекуцао игрицу pic.twitter.com/4dzxMVVSEq

— iam__tanja (@iam__tanja) August 5, 2023

Novak Đoković je sa sebe skinuo duks, u kome je bio obučen do tada, i na pozornici zajedno sa suprugom Jelenom i Georgievom zaplesao i uživao u neobičnom spektaklu.

Nezaboravna žurka na kiši:

Koncert je završen kada je od sve opreme ostao da radi samo pjevačev mikrofon, pa se publika potpuno mokra do kože krenula razilaziti sa Kanli kule, uz obećanje da će se koncert ponoviti u prvom slobodnom terminu.

Georgiev je Novaka na početku koncerta pozdravio numerom „Mogu sve“:

Padrino, avgust 2023.

The post VIDEO / Ples na kiši: Novak Đoković i publika uživali u koncertu Vlade Georgieva na Kanli kuli appeared first on Padrino Vijesti.