Veliki ljetnji ljubavni horoskop za 2023. godinu

Pozicije planeta u naredna tri mjeseca donose značajne preokrete na ljubavnom polju svim znakovima horoskopa.

Ovo ljeto će biti dinamično za mnoge. Venera, koja je zaslužna za naše emocije, osjećanja i sve što nas čini srećnima, boraviće tokom čitavog ljeta u vatrenom fiksnom znaku lava.

Ona je ovdje vatrena, posesivna, iskrena i puna jakih emocija. U jednom periodu u julu ona će ići svojim retrogradnim hodom sve do prve nedjelje septembra. Upravo u ovom periodu imate mogućnost da preispitate postojeće odnose i vidite šta vam oni mogu donijeti i gdje ste vi u cijeloj priči.

Ovo nije najbolji period za započinjanje novih emotivnih veza, jer možete se kasnije razočarati u odluku.

Ovo je vrijeme karmičkih ljubavi, kao i vraćanja starih, ali budite vrlo oprezni i sagledajte vaš odnos iz više uglova. Venera će sve vrijeme svog boravka u znaku lava tokom ljeta praviti kvadrat sa Jupiterom i Uranom iz znaka bika. To ukazuje da upravo ovog ljeta možete napraviti radikalne promjene i sve nekvalitetne odnose prekinuti. Sa druge strane, možete i ući u nekvalitetne odnose, a neki će ući i u zabranjene veze i avanture. Sijaćete punim sjajem ovog ljeta i uživati u svim čarima ove vatrene Venere, samo neki moraju imati na umu da treba da kontrolišu strasti i analiziraju svoja očekivanja i mogućnosti.

Svi vatreni znaci će uživati u ljubavi i mnogi će ući u divne emotivne veze ili će planirati zajednički život i porodicu. Ništa manje neće biti lijepo i za vazdušne znake i podznake. Međutim, ni ostali neće ostati imuni na ovo izazovno ljeto. Dosta putovanja i ulaganja u sve što nam daje osjećaj luksuza i glamura, samo nemojte pretjerati.

Pročitajte ljubavne prognoze za svaki horoskopski znak koje je za Telegraf uradila astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Ljeto kada će vam neko probuditi emocije ako ste bili sami. Ljubav je na pomolu, pa uživajte. Mogućnost lijepog poznanstva na mjestima zabave.

Bik

Vama ovo ljeto donosi lijepa dešavanja, jer ćete uskladiti odnose u vezama ili braku. Blagi oprez za vrijeme Venerine  retrogradnosti. Svakako se opustite.

Blizanci

Divno ljeto, uživajte na ovom polju. Plijenićete šarmom i doći će do zanimljivih druženja, ali i ulazaka u vezu.

Rak

Konačno možete da se opustite. Svi koji su u vezi ili braku uživaće u lijepim planovima za budućnost. U jednom periodu, krajem ljeta, obratite pažnju na komunikaciju i izbjegavajte tajne veze.

Lav

Sigurno ovog ljeta nećete biti usamljeni. Ljubav vas čeka. Biće dosta avantura, ostvarenje želja, ali blagi oprez na to sa kim ulazite u emotivne veze i razmotrite sve aspekte jednog odnosa. Za vrijeme retro Venere dobro razmislite o svemu.

Djevica

Vi ćete biti opušteni. Više ćete se odmarati i prijaće vam opuštanje u svakom pogledu. Zauzetima će se javiti mogućnost iznenadnog ulaska u tajne veze ili ćete neki odnos kriti jer će se to od vas očekivati.

Vaga

Divno ljeto za ljubav, druženje i ostvarenje želja. Mnogi mogu planirati proširenje porodice. Srećno!

Škorpija

Dinamično ljeto, možda ćete u jednom trenutku biti na prekretnici kada je polje ljubavi u pitanju. Neki mogu prekinuti nekvalitetne odnose, dok drugi mogu ući u jak i strastven odnos.

Strijelac

Ljeto koje generalno donosi lijepe stvari kada ste vi u pitanju. Mnogi će razmišljati o zajedničkom životu. Slobodni zasigurno neće biti sami, osim ako tako ne odluče. Uživajte u divnom periodu!

Jarac

Kod vas će biti pojačane strasti. Imaćete želju za ulaskom u avanture, ali budite obazrivi. Svi koji su u ozbiljnim emotivnim vezama neka više pažnje posvete partneru. Ulazak u tajne veze nije preporučljiv, pa dobro razmislite o svemu.

Vodolija

Ovo ljeto će svakako biti turbulentno. Na vama je da odlučite da li ćete ući u avanturu ili ozbiljnu emotivnu vezu. Ljubavi će biti na pretek. Svima koji su bili usamljeni ovo polje se pokreće.

Riba

Ljeto sa dosta izazova, druženja i novih ljudi. Ljubav je na pomolu, pa je na vama da joj se prepustite. Blagi oprez ako vam se vrati osoba iz prošlosti. Jedan iskren razgovor vam može biti od koristi. Svakako ljeto puno ljubavi.

 

Izvor: Glas Srpske

The post Veliki ljetnji ljubavni horoskop za 2023. godinu appeared first on Padrino Vijesti.