Uoči ljetne sezone poskupljuju cigarete u Hrvatskoj, pogledajte nove cijene…

Cigarete na hrvatskom tržištu poskupljuju od subote, 20. maja, pa će se tako po novim, višim cijenama prodavati i brojne marke cigareta firme Philip Morris.

Firma Philip Morris Zagreb d.o.o. prijavila je povećanje maloprodajnih cijena za određene marke cigareta s datumom važenja od 20. maja, potvrdili su u Carinskoj upravi RH za portal Danica.

Cigarete svjetskog duhanskog diva poskupjet će, ovisno o marki i vrsti, između 2,2 i 3,9 posto. Tako će standardne vrste Marlbora koštati 4,80 umjesto dosadašnjih 4,65 eura. Marke Philip Morris koštat će 4,20 eura (dosad su bile 4,11), a Chesterfield standardnih pakiranja 4,10 eura (dosad 3,98 eura).

Chesterfield tuned od 20. maja prodavat će se za 4 eura (dosad 3,85 eura). Marlboro touch, naprimejr poskupjet će od subote s 4,38 na 4,50 eura.

Ostatak cijena možete pogledati ovom linku.

Do poskupljenja dolazi uoči sezone godišnjih odmora, a podsjećamo i da prema novim pravilima građani iz BiH u Hrvatsku mogu unijeti samo dvije kutije cigareta po osobi.

 

 

Izvor: Buka

The post Uoči ljetne sezone poskupljuju cigarete u Hrvatskoj, pogledajte nove cijene… appeared first on Padrino Vijesti.