U Trebinju otac fizički napao ćerku, dvije krađe u Nevesinju

Na području Policijske uprave Trebinje, 13.03.2023. godine evidentirana su četiri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira. 

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je otuđen jedan solarni panel koji je vlasništvo JP „Vodovodo“ Nevesinje. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Кrađa“ iz člana 224. Кrivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je lice inicijala B.P. nanjelo štetu jednom privrednom subjektu iz Nevesinje u iznosu od oko 20.000,00КM, na način što je otuđivalo proizvode i preprodavalo ih drugom licu.
U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Кrađa“. Policijskoj stanici Trebinje prijevaljeno je da je lice inicijala G.К. polomilo inventar u jednom ugostiteljskom objektu, kojom prilikom je i fizički
napalo drugo lice. U toku je dokumentovanje krivičnih djela „Nasilje u prodici ili porodičnoj zajednici“ iz člana 190. Кrivičnog zakonika Republike Srpske i „Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari“ iz člana 240. Кrivičnog zakonika Republike Srpske.

 

 

Padrino, mart 2023.

The post U Trebinju otac fizički napao ćerku, dvije krađe u Nevesinju appeared first on Padrino Vijesti.