Turistička organizacija Republike Srpske na sajmu turizma u Beču

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma u Beču, koji će biti održan od 16. do 19. marta.

Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće ponudu i usluge na izložbenom prostoru Predstavništva Republike Srpske u Beču.

„Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom, sa kojim smo u proteklom periodu intenzivno radili na studijskim putovanjima za turističke stručnjake, fotografe, novinare, predstavnike institucija iz Austrije i tako direktno promovisali naše turističke destinacije na austrijskom tržištu“, naveli su iz TORS-a.

Iz Turističke organizacije navode da je Ferien-Messe Wien 2023 najznačajniji sajam turizma u Austriji koji okuplja oko 150.000 posjetilaca, te oko 514 izlagača iz više od 70 zemalja.

„Naš cilj je da našu ponudu prepoznaju i da privučemo turiste iz Austrije budući da nam u prilog ide činjenica da imamo konekciju leta za Beč iz Banjaluke i obrnuto. Akcenat stavljamo na aktivni turizam – rafting, biciklizam, planinarenje, ali i na naše banje kao i mnogobrojne muzičke i kulturne festivale koji se održavaju u Srpskoj u predstojećoj ljetnjoj sezoni“, navodi se u saopštenju.

Osim Turističke organizacije Republike Srpske, na štandu će se predstaviti Turistička organizacija Banjaluke, Turistička organizacija Bijeljine i ZTC Banja Vrućica.

 

 

Izvor: Nezavisne

The post Turistička organizacija Republike Srpske na sajmu turizma u Beču appeared first on Padrino Vijesti.