Tri znaka Zodijaka kojI se brzo odljubljuju

Ukoliko planirate dugu vezu ova tri znaka Zodijaka možda ipak nisu najbolji izbor za vas.

Da li vam je ikada neko slomio srce nakon samo par sedmica veze? Sigurno ste se pitali gde je nestala ljubav? Da li je to bila ljubav ili obmana? Ova četiri horoskopska znaka će se verovatno odljubiti pre nego što mislite.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će se verovatno odljubiti i povući pre nego što mislite. Blizanci mogu da budu izuzetno nepredvidljivi kada su u pitanju ljubav i veze. Možda će odustati od vaše sreće vrlo brzo. Za njih važi da „prestanu da vole i nakon samo desetak dana“. Dakle, ako ste u ljubavnom odnosu s Blizancem, moraćete da budete spremni za neočekivani raskid.

Vaga

Poput Blizanaca i Vage su sklone brzom napuštanju odnosa. One su vrlo strastvene i kad se dogodi da žara ponestane, teško im je da ostanu u takvoj vezi. Vage su najsrećnije kada bi njihova veza ostala ljupka i intenzivna kao u prvim danima kada su se zaljubili.

Rak

Rakovi takođe mogu vrlo rano da izgube interes za vas i vezu. U jednom trenutku vam možda priznaju ljubav, a već sledećeg dana mogu vam prići samo da vam kažu da vas više ne vole. Jedino što ih može malo duže zadrži uz vas je vaša spremnost da ulažete stalni napor kako bi održali vezu na površini.

Bik

Bik se takođe vrlo brzo odljubljuje. Napravite samo jednu grešku i možete videti kako polako gubi interes za vas. Najmanje je verovatno da će Bik ceo život ostati uz jednu osobu. Njihova ljubav se vremenom polako gubi i ako osete da im nedostaju iskre u vezi, vrlo bi je lako mogli da potraže zamenu.

 

 

Izvor: Prva.rs

The post Tri znaka Zodijaka kojI se brzo odljubljuju appeared first on Padrino Vijesti.