Tri horoskopska znaka koja bi se mogla obogatiti se u martu

Pred nama je mart, mjesec koji će za neke ljude biti odličan po pitanju finansija.

U ovom se mjesecu će se odviti dva velika astrološka događaja – Saturn će preći iz Vodolije u Ribe, a Pluton će nakon 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodoliju. To će imati velik uticaj na sve znakove i u finansijskom smislu, pa doznajte jeste li među sretnicima koji bi se mogli obogatiti sljedećeg mjeseca.

Jarac

Idući mjesec biće odličan za vaše finansije. Vjerovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da si priuštite nešto što dugo priželjkujete.

Mogli biste dobiti ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vrijeme da podmirite dugove i započnete štednju.

Vodolija

Saturn će u martu napustiti vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste dobiti neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mjesec i za prodaju nekretnine.

Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primijetiti da vam je zarada počela rasti. Iskoristite ovaj pozitivan period za unapređenje svojih financijskih prilika.

Ovan

U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na račun zalaganja i dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćeno radno mjesto.

Ovaj mjesec bi takođe mogao biti dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i provjerite sve moguće rizike prije nego što donesete odluku.

 

 

Izvor: Nezavisne

The post Tri horoskopska znaka koja bi se mogla obogatiti se u martu appeared first on Padrino Vijesti.