Trebinje: Nakon verbalnog napada, oštetio mu automobil

Na području Policijske uprave Trebinje, 25.7.2023. godine evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.  

 

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je lice inicijala M.V. verbalno napalo drugo lice, nakon čega mu je oštetilo putnički automobil.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari iz člana 240. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivčnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.C. počinilo krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske, u vezi sa članom 49. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj o počinjenom krivčnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.G. počinilo krivično djelo Teška tjelesna povreda iz člana 132. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

 

 

 

Padrino, jul 2023.

The post Trebinje: Nakon verbalnog napada, oštetio mu automobil appeared first on Padrino Vijesti.