Trebinjci uhapšeni u akciji „Rent-a kar“ pušteni na slobodu

Šestorka koja je privedena u akciji „Rent-a kar“ usmjerenoj na suzbijanje i sprječavanje zloupotreba droga, puštena je nakon ispitivanja, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Policija je tokom ove akcije privela N.M., Đ.M., L.P., M.N., V.N. i N.Ć, svi iz Trebinja. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Trebinje tokom akcije pretresom kod lica M.N. pronađeno je pola kilograma bijele praškaste materije nepoznatog porijekla.

– Osim toga pretresom lica M.N. pronađene su tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima – navedeno je u saopštenju.

Pojasnili su da ova akcija traje još od februara i da je u okviru istrage 10. marta pronađena napuštena torba sa 22 kilograma skanka.

Prema nezvaničnim informacijama provjerava se da li ova lica imaju veze sa tim ili ne. Izvor blizak istrazi je rekao da će pronađena praškasta materija biti poslata na vještačenje da se utvrdi o čemu je riječ.

U trebinjskom Okružnom tužilaštvu, pod čijim nadzorom je realizovana akcija, su nam rekli da im osumnjičeni nisu predati na dalji rad i da je tužilac samo obaviješten o akciji.

 

 

Izvor: Glas Srpske

The post Trebinjci uhapšeni u akciji „Rent-a kar“ pušteni na slobodu appeared first on Padrino Vijesti.