Trebinjac na cijeni: Sjanim igrama u AEK zaslužio poziv „švaba“, ali je obeštećenje papreno

Igrama u dresu AEK Mijat Gaćinović ponovo je skrenuo pažnju na sebe i ne bi bilo čudno da se vrati u Bundesligu u kojoj je proveo najveži dio karijere.

AEK ponovo živi san o tituli, a jedan od najzaslužnijih što diše za vratom Panatinaikosu upravo je zlatni “orlić“ sa Novog Zelanda.

Dobre igre u Grčkoj ponovo su mu otvorila vrata Njemačke, jer su „švabe“ poslali konkretnu ponudu. Trener Bruno Labadija vjeruje da bi Gaćinović predstavljao ozbiljnu pojačanje, imajući u vidu činjenicu da je Bundesligi odigrao 143 utakmice, uz tri gola i deset asistencija. Problem je što Štutgart nije previše finansijski moćan pa su u gradu Mercedesa imali namjeru da Gaćinovića uzme na šestomjesečnu pozajmicu i u ugovor stave klauzulu o otkupu ugovora.

Iz Atine je stigao negativan odgovor. Tačnije, možda bi i razmišljali o izlaznom transferu ukoliko bi Štutgart ponudio minimum osam miliona evra.

Gaćinović je tokom ove takmičarske godine, postigao već četiri gola uz četiri asistencije, a sigurno bi imao Gaćinović i jači učinak da ga od terena mjesec dana nije odvojila povreda abdomena, a na teren se vratio u nedavnom okršaju sa Jonikosom.

 

Izvor: Srpska info

The post Trebinjac na cijeni: Sjanim igrama u AEK zaslužio poziv „švaba“, ali je obeštećenje papreno appeared first on Padrino Vijesti.