Tragičan kraj potrage u Herceg Novom: Pronađeno tijelo dječaka kojeg je odnio talas

Tijelo trinaestogodišnjeg N.V., kojeg je talas povukao u more u Herceg Novom, pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku.

Potraga za dječakom trajala je osam dana. Tijelo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga.

„Vijestima“ je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obavještenje da je u moru u blizini tog rta uočeno beživotno tijelo.

Ekipe su se, kako je rekao sagovornik „Vijesti“, odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela „Plaža“ u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

 

Izvor: Vijesti.me/ Nezavisne

The post Tragičan kraj potrage u Herceg Novom: Pronađeno tijelo dječaka kojeg je odnio talas appeared first on Padrino Vijesti.