SPK Harmonija: Prodaja luksuznih stanova u samom centru Trebinja

Stambeno-poslovni kompleks Harmonija je jedan od posljednjih stambenih projekata koji se nalaze u samom centru Trebinja, na stotinjak metara udaljenosti od Glavne ulice i centralnih gradskih atrakcija.

Ovo je idealna prilika za vašu kupovinu stana u Trebinju, vrhunske gradnje od strane provjerenih izvođača, po povoljnim cijenama. Na raspolaganju su vam jednosobni stanovi od 43 do 58 m2, garsonjere od 51 m2, kao i  dvosobni stanovi površine od 74 do 95 m2, te penthausi. Za kupovinu su dostupna i parking mjesta i ostave, kao i poslovni prostori u prizemlju objekta.

Kupovinu je moguće ostvariti i uz posebnu liniju kredita MF banke. Rok za završetak radova je 31. januar 2025. godine.

Detaljne informacije možete dobiti u Agenciji za promet nekretnina Padrino na telefon/viber broj +387 66 20 22 21.

SPK Harmonija je nezavistan stambeno-poslovni objekat smješten na mikrolokaciji poznatoj kao „Poligon“, koji budućim vlasnicima nudi 47 komfornih stanova i 4 apartmana opremljena najkvalitetnijim i prirodnim materijalima u mediteranskom stilu. Po strukturi stanovi i apartmani su jednosobni, dvosobni i trosobni sa kvadraturom od 42 m do 125 m .

Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim standardima po principu “ključ u ruke”, a investitor za opremanje koristi materijale prve klase koji nude kvalitet, stil, funkcionalnost za udobnost i ljepotu življenja.

Detaljne informacije možete dobiti u Agenciji za promet nekretnina Padrino na telefon/viber broj +387 66 20 22 21.

 

Padrino, jun 2023.

The post SPK Harmonija: Prodaja luksuznih stanova u samom centru Trebinja appeared first on Padrino Vijesti.