Snovi ova 3 horoskopska znaka uvijek se ostvaruju

Snovi često govore mnogo o našoj podsvijesti i našim osjećanjima.

Međutim, neki snovi se smatraju i proročki. Snovi ova 3 horoskopska znaka se uvijek ostvaruju, a postoji i razlog za to.

Procesom sanjanja upravlja nekoliko planeta. Mjesec kontroliše proces uspavljivanja, a san se obično sastoji od analize svjesnih radnji ili događaja koje su se dogodile tokom dana. Merkur je zadužen za tu analizu, a Neptun za podsvjesnu aktivnost.

Snovi se uvijek ostvaruju vodenim znacima. Voda je na zemlji oduvijek i poznato je da voda sve pamti i zbog toga je u neku ruku izvor informacija.

Upravo zbog toga se vodenim znacima prikazuju snoviđenja.

Rakovi

Rakovi su u stanju da duboko osjete i da se stope sa emocijama drugih ljudi. Tačnije, njihova empatija im omogućava da dožive tuđu situaciju kao svoju. Zbog ove njihove osobine oni će povezanost sa drugim ljudima nesvjesno prenijeti i u snove i moguće da će zbog razumijevanja drugih osoba moći da predoče situacije koje će se dogoditi.

Škorpije

Škorpije imaju dobru intuiciju i pamćenje. Zbog toga Škorpije često zapamte snove i umiju da ih izanaliziraju i predvide situacije koje će se dogoditi.

Možda ne baš identično kao u snovima, ali će vjerovatno biti identična situacija.

Ribe

Ribe pokazuju sposobnost da ljude i informacije prihvate u potpunosti. To im omogućava podsvjesnu analizu informacija i uspješno predviđanje budućih događaja i situacija.

Dakle, ako Vas nešto interesuje, dajte Ribi puno informacija i vidite kakvi će snovi proizići iz toga.

Snovi su jedinstvena prilika da suočite sa svjesnim i podsvjesnim.

Međutim, ako je osoba napeta tokom sanjanja, vjerovatno se osoba neće sjećati snova jer je opsjednuta problemima. Ali ako je osoba opuštena, onda će imati veoma živopisne snove.

Dakle, čak iako ne spadate u ove znake, trudite se da odete na spavanje opušteni i da uživate u svojim snovima.

 

 

Izvor: Srpska Info

The post Snovi ova 3 horoskopska znaka uvijek se ostvaruju appeared first on Padrino Vijesti.