Škorpiji se ostvaruju želje, dok ovaj znak čeka opasan finansijski krah

Rakovi će biti fokusirani na veze. Biće više interakcije s nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar trenutak da se svaki odnos – i privatni i poslovni – dovede na novi nivo.

Jarčeve čeka svijest i razumijevanje sebe, lekcije za razvoj samopouzdanja. Ako u nečemu nemate dovoljno iskustva, ne plašite se da potražite pomoć.

Planeta Merkur 11. februara ulazi u znak Vodolije i ostaće u njemu do 2. marta. U narednih 20-ak dana očekuje nas posebno vrijeme. Merkur predstavlja um, racionalno razmišljanje, komunikaciju, učenje, trgovinu i posao.

Svaki put kada ova planeta uđe u novi znak, dolazi do promjena u navedenim područjima, smatraju astrolozi.

Šta svakom horoskopskom znaku donosi Merkur u Vodoliji:

Ovan

Očekujte da će sve vaše misli biti apsorbirane poslom, može doći do novih poznanstava, obuka, poslovnih putovanja, više komunikacije s kolegama tokom radnog i slobodnog vremena.

Izbjegavajte bilo kakve konflikte.

Bik

Možda želite da učite i naučite nove stvari u raznim područjima i usavršiti svoje znanje. Tokom ovog perioda biće više komunikacije s rođacima, posebno s roditeljima i djecom, kao i s nadređenima.

Moguće je da ćete dobiti savjete od bliskih ljudi, ali na vama je izbor da li da ih poštujete ili ne.

Blizanci

Očekuje vas više znanja. Učite i iskoristite svoje talente i sposobnosti. Promijenite loše navike u dobre kako biste očuvali svoje zdravlje.

Rak

Rakovi će biti fokusirani na veze. Partner može da počne da daje više novca, ali možete i više potrošiti na njega zauzvrat.

Biće više interakcije s nadređenima ili poslovnim partnerima. Dobar trenutak da se svaki odnos – i lični i poslovni – dovede na novi racionalni nivo, kada se sve govori i razumije.

Lav

Moguće je da će vam se mnogi obratiti za pomoć i savjet. Pokušajte da pomognete u svemu što je u vašoj moći.

Treba da se čuvate novih dugova i kredita – razmislite, da li vam je to zaista potrebno. Smanjite stres i jačajte imunitet.

Djevica

Vaša glavna planeta je sada u dobroj poziciji i ovo vam otvara mnoga vrata. Obavezno ih pogledajte, ne odbacujte nove mogućnosti.

Vašoj porodici je potrebno više pažnje i brige pa im se posvetite. Na primjer, možete zajedno raditi nešto kreativno ili proučavati neku zanimljivu temu.

Vaga

Željećete da promijenite nešto u svom životnom prostoru. To možete učiniti kupovinom nečeg novog ili možete iskoristiti ono što već imate, samo u novom ruhu.

Kroz ishranu i fizičku aktivnost jačajte imunitet.

Škorpija

Tokom ovog perioda, vaše želje mogu da počnu da se ostvaruju.

Možda ste na neke čak i zaboravili, ali to ne znači da ne treba da se posvetite ostvarenju svojih ambicija.

Strijelac

Može doći do promena na poslu, na primjer, povećanja plate, neke nove prilike. Čak i ako se to ne desi, nastavite da se trudite i to će se isplatiti.

Imate podršku od strane partnera, ali izbjegnite sukobe – najvažnije je da sada pronađete kompromis.

Jarac

Jarce čeka svijest i razumijevanje sebe, lekcije za razvoj samopouzdanja. Ako u nečemu nemate dovoljno iskustva, ne plašite se da potražite pomoć.

Čuvajte se sukoba i svađa – uvijek se trudite da sačuvate mir.

Vodolija

Želite više vremena da provodite sami, dajući prostor svojim mislima. Opušta vas samoća, mir i tišina. Pronađite neko tiho i mirno mjesto za sebe i uživajte u tim blagodatima.

Naučite da optimizujete troškove, ali ne štedite novac za ono što vam je važno, već smanjite nepotrebne troškove, piše Žena Blic.

Ribe

Ribe će vjerovatno upoznati nove ljude koji mogu biti važni u karijeri.

Na poslovnom planu moguće su razne mogućnosti. Razmislite o svojim željama i osvestite da li su vam neke od njih zaista potrebne.

 

 

Izvor: Srpska Info

The post Škorpiji se ostvaruju želje, dok ovaj znak čeka opasan finansijski krah appeared first on Padrino Vijesti.