Servisne informacije za utorak, 25. jul

Servisne informacije za utorak, 25. jul.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica u protekla 24 sata.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je  36 pregleda u ambulanti i 6 na terenu.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu tehničku intervenciju, ispiranje puta u naselju Geljev most.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su dvije saobraćajne nezgode, teže povrijeđeno lice je u Gacku, a u Trebinju je pričinjena materijalna  šteta.

Iz Elektro Hercegovine kažu da snabdijevanje električnom energijom  u Trebinju uglavnom uredno.

Obavještavaju se potrošači električne energiје koji se napajaju preko sledećih trafostanica: Strujići, Dodanovići, Do, Prhinje, Orašje i Pumpe Orašje, da će zbog radova koje izvodi TJ „Elektro Trebinje“, doći do prekida  napajanja električnom energijom dana 25.07.2023.god. u periodu od 07:30 do 10:30 časova.

Molimo potrošače da imaju razumijevanja za navedeno beznaponsko stanje.

Iz trebinjskog „Vodovoda“ obavještavaju da će zbog radova na cjevovodu doći će do prekida u vodosnabdijevanju na lijevoj obali grada od 07:30, stabilizacija se očekuje u prijepodnevnim satima.

Molimo sve korisnike kojima je najavljen prekid u vodosnabdijevanju da se obezbijede dovoljnim količinama vode za potrebe domaćinstva i poslovnih prostora. Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodosnabdijevanja može doći do pojave prolaznog zamućenja vode,pa se preporučuje da se prva voda prije upotrebe ispusti na slavinama. Za sve dodatne informacije možete se obratiti dežurnoj službi „Vodovoda“, na tel. broj 059/220-711.

U Trebinju je jutros izmjereno 26 stepeni, vlažnost vazduha je 52 procenta, a vazdušni pritisak je 975  milibara. Duva sjeverozapadni vjetar brzinom do 1 m/s.

U Bileći je izmjereno 23 stepeni, a u Gacku 22 i Čemernu 20stepeni.

 

 

Padrino, jul 2023.

The post Servisne informacije za utorak, 25. jul appeared first on Padrino Vijesti.