Rukometaši „Hercegovca“ ispisuju nove stranice istorije kluba

Učešćem na završnom turniru Кupa BiH rukometaši Hercegovine završavaju sezonu koju će po lijepom pamtiti. Samim plasmanom u polufinale najmasovnijeg rukometnog takmičenja Nevesinjci su ostvarili istorijski uspjeh tako da u Vogošći neće biti opterećeni rezultatom.

Teško je očekivati da nevesinjska ekipa porazi ekipu Izviđača koji je nadmoćno stigao do titule u Premijer ligi BiH, ali Čavčićeva družina sigurno unaprijed neće položiti koplja pred rukometnim velikanom. Ohrabruje ih i činjenica da su nedavno u prvenstvu ostali neporaženi u Ljubuškom.

I dok rukometaši na sportskom terenu odrađuju posljednje obaveze iz ove sezone, uprava kluba vrijedno radi na jačanju organizacione strukture i obezbjeđenju finansijskih sredstava za funkcionisanje kluba u budućnosti. Ovih dana je potpisan ugovor o nastavku veoma uspješne saradnje sa MH „Elektroprivreda Republike Srpske“, čija je visina sponzorstva znatno veća nego prethodnih godina.

Uz zahvalnost za prepoznati rad i entuzijazam, iz uprave RК „Hercegovina“ poručili su da neće razočarati mnogobrojne pristalice kluba. Narednih dana očekuje se i konačna potvrda iz Rukometnog saveza BiH da će nevesinjski kolektiv i naredne sezone biti dio rukometne elite.

 

 

Izvor: Radio Nevesinje

The post Rukometaši „Hercegovca“ ispisuju nove stranice istorije kluba appeared first on Padrino Vijesti.