Ribe, pravi je trenutak da pokrenete priče koje su vam bitne! Jarčevi, regulišite danas sve razmirice!

Zamislite da je ova subota novi početak i počistite sve što vam smeta i što vas opterećuje! Na kraju dana, osećaćete se mnogo bolje!

.

OVAN

Očekujte veliku inicijativu, dobru usklađenost u svemu vezanom za posao. Vaše raspoloženje je na nivou, usmereni ste na poslovni segment i na njegove bitne stavke. Prema voljenoj osobi danas možete biti posvećeni. Potrudite se da joj popravite raspoloženje.

BIK

Poboljšanje komunikacije sa onima koji su oko vas. Postoji nervoza zbog situacije oko posla, ali uspevate da se izborite sa njom. Između vas i partnera je više živosti i dobre energije. Neki od vas će biti raspoloženi za flert.

BLIZANCI

Olakšanje I povoljne prilike. Dobar dan da razmislite o svojim planovima, odvojite bitno od nebitnog i krenete u realizaciju. Inspiriše vas jedna osoba i čini da se osećate dobro i podsticajno. Pokrenite se prema njoj.

RAK

Imate mogućnosti da uz nečiju pomoć ili uslugu, rešite poslovnu situaciju ili problem. Dosta toga vam ide na ruku, samo pratite ono što se oko vas dešava. Emotivno – potrebno vam je opuštanje i rasterećenje. Tenzija između partnera i vas se smirila.

LAV

Velika aktivnost i angažovanost tokom današnjeg dana. Pokrenite poslovne priče koje su vam bitne, čak iako su oni sa kojima se dogovarate suviše teški ili im je teško objasniti neke stvari….U emotivnom segmentu – sklad sa voljenom osobom.

DEVICA

Danas je poslovni segment naglašen kao mesto gde možete napraviti preokrete i usmeriti situaciju ka svojim ciljevima. Postoji nervoza, ali možete je konstruktivno iskoristiti. Emotivno – dobar odnos sa partnerom.

VAGA

Neke situacije sa poslovnim partnerima privode se kraju, raščišćavaju se, ali je prisutna vaša velika inicijativa i angažovanost. Pomalo ste umorni, ali ne odustajete od svojih ciljeva. Kontakt sa osobom koja ne živi u vašem mestu.

ŠKORPIJA

Neko posreduje ili vam omogućava da stupite u kontakt sa poslovnim partnerom koji vam je dosta važan. Iskoristite mogućnosti koje će vam se tokom ovog dana otvoriti. U emotivnom segmentu – partner se otvara po nekim pitanjima.

STRELAC

Ovaj dan pokrenuće inicijativu poslovnih saradnika prema vama. Nemojte biti iznenađeni ukoliko dobijete poslovnu ponudu ili predlog. Svakako razmotrite. U emotivnom segmentu – voljena osoba se trudi da vas oraspoloži i animira.

JARAC

Dan pred vama donosi dobre mogućnosti za komunikaciju i skladne odnose sa saradnicima. Ako ste sa nekima od njih imali razmirica, danas to regulišite. U emotivnom segmentu – voljena osoba ume da vam priđe i ostvari pravu komunikaciju sa vama.

VODOLIJA

Pokrenite se u onim situacijama koje su vam bitne, bilo da se vezuju za poslovni, emotivni ili neki drugi segment. Uspeh će doći sa malo truda. Vaše raspoloženje je dobro, mada možete biti malo zabrinuti zbog finansija.

RIBE

Pravi je trenutak da pokrenete priče koje su vam bitne, bilo da se one vezuju za poslovni ili emotivni segment. Naglašena želja za stabilnošću u odnosu sa voljenom osobom. Neke napete momente želite da ostavite iza sebe.

 

 

Izvor: PRVA

The post Ribe, pravi je trenutak da pokrenete priče koje su vam bitne! Jarčevi, regulišite danas sve razmirice! appeared first on Padrino Vijesti.