Promocija romana Mirjane Bobić Mojsilović u petak u Trebinju

Novi roman Mirjane Bobić Mojsilović „Sazvežđe svitaca“, koji govori o iskupljenju i ljudima koje može spasti jedino ljubav, biće predstavljen trebinjskoj publici u petak, 21. jula, u organizaciji gradske Narodne biblioteke.

Promocija će biti održana u „Bašti 74“, pored biblioteke, u 19.30 časova, a ulaz je slobodan.

Iz Biblioteke navode da roman prati šest junaka čiji će se životi ispreplesti i zauvijek ih promijeniti.

Mojsilovićeva je do sada objavila romane: „Dnevnik srpske domaćice“, „Hepi end“, „Majke mi, bajka“, „Ono sve što znaš o meni“, „Tvoj sam“, „Srce moje“, „Azbuka mog života“, „Glad“, „Gospodin pogrešni“, „Traži me“ i „Tvoj anđeo čuvar“, te kratke priče „Baba, nemoj ništa da me pitaš“, kao i zbirku poezije „Obećao si mi“.

Autor je šest pozorišnih komada „Suze su O.K.“, „Verica među šljivama“, „Pozovi M radi užitka“, „Poslednja šansa“, „Pogodi ko dolazi na večeru“, „Svlačenje“, koji su izvođeni u Narodnom pozorištu, Ateljeu 212, Kult teatru, Zvezdara teatru, Akademiji 28 i na sceni KC „Palilula“.

NJenih 12 naslova objavljeno je u Francuskoj, Italiji, Češkoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji, a bila je jedan od prvih autora – samostalnih izdavača u Beogradu.

Nekoliko puta je dobila nagradu „Zlatni bestseler“, a dobitnik je i „Zlatne značke“ Kulturno-prosvetne zajednice Srbije i autor je nekoliko samostalnih izložbi slika.

 

 

Izvor: Nezavisne

The post Promocija romana Mirjane Bobić Mojsilović u petak u Trebinju appeared first on Padrino Vijesti.