Pretresi u Banjaluci i Trebinju zbog milionske krađe u Crnoj Gori

Službenici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Trebinje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) zajedno sa pripadnicima MUP-a Crne Gore, jutros su organizovali akciju „Lovćen“ u kojoj su pretresli nekoliko lokacija i oduzeli oko 50.000 KM, oružje, te tri kg marihuane.

Oni su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, jutros započeli realizaciju akcije kodnog naziva „Lovćen“ koja se odnosi na rasvjetljavanje krivičnog djela prevara počinjenog 12. aprila u Crnoj Gori, gdje je NN osoba koristeći falsifikovani lični dokument podigla sa računa oštećene novac od oko 1.300.000 evra.

„Na području Banjaluke i Trebinja, izvršeni su pretresi na više lokacija koja koriste S.K, I.A. i M.D, a u kojima je pronađeno i oduzeto oko 50.000 KM, veća količina oružja i municije, narkotičkih sredstava – oko tri kg marihuane, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem gore navedenog krivičnog djela, ali i drugih krivičnih djela“, saopštili su iz MUP-a RS.

 

 

Izvor: Nezavisne

The post Pretresi u Banjaluci i Trebinju zbog milionske krađe u Crnoj Gori appeared first on Padrino Vijesti.