Pravo rješenje za nerezidentne vlasnike nekretnina

Novost kada su u pitanju nekretnine u Trebinju, ali i šire, je novoosnovana kompanija My Property sa sjedištem u Trebinju. Prateći potrebe vlasnika nekretnina na ovom području, ponajviše onih koji nisu sa stalnim prebivalištem u Trebinju i BiH, My Property je pokrenuo inovativnu priču i pristup u poslu koji će omogućiti svim nerezidentnim stanovnicima da konačno odahnu i da svoje obaveze po pitanju nekretnine u kojoj ne žive ili žive povremeno prepuste u ruke profesionalaca.

My Property nudi širok spektar premium usluga koje su podijeljene u nekoliko grupa, kako bi se zadovoljile sve potrebei najprobirljivijih klijenata.

Naše vođenje nekretnina obuhvata servis vaših kuća, stanova i dvorišta. Uključuje razne aktivnosti kao što su čišćenje, održavanje, popravke i druge slične radnje. Naši stručni i obučeni timovi su spremni da pruže kvalitetnu i efikasnu uslugu na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, bez obzira na veličinu i kompleksnost zadatka.

 

Plaćanje komunalija

Nudimo uslugu plaćanja komunalija za naše klijente. Ova usluga omogućava našim korisnicima da izbjegnu čekanje u redovima i gubljenje vremena na šalterima komunalnih preduzeća. Mi smo tu da umjesto njih izvršimo plaćanje, kako bi se mogli posvetiti drugim obavezama ili uživati u slobodnom vremenu.

Obilazak i fotografisanje

Ako ste vlasnik nekretnine u Bosni i Hercegovini i trenutno ste u inostranstvu, možete  biti u situaciji da je teško brinuti se o vašoj nekretnini i znati u kakvom je ona stanju. Mi vam možemo pomoći tako što ćemo organizovati obilazak i fotografisanje vaše nekretnine kako biste mogli biti sigurni da je sve u redu.

Mjesečno provjetravanje

Usluga provjetravanja nekretnine jednom mjesečno je idealna za vlasnike nekretnina koji su često odsutni ili imaju nekretnine koje se ne koriste često. Česta odsutnost ili nekorištenje nekretnine može dovesti do pojave  vlage, buđi i neprijatnih mirisa kao I drugih problema koji mogu uticati na kvalitet vazduha i zdravlje ljudi koji borave u njoj.

 

Čišćenje četiri puta godišnje

Usluga čišćenja nekretnina četiri puta godišnje je od velike važnosti za održavanje higijene i spriječavanje nakupljanja prašine, alergena i drugih nečistoća koje mogu negativno uticati na zdravlje stanara.

Usluga sitnih popravki

Usluga sitnih popravki je jedna od usluga koje nudimo našim klijentima. Ukoliko imate manje probleme sa nekretninom, kao što su popravke vodovodnih instalacija, zamjena sijalica ili manjih oštećenja na zidovima, mi smo tu da Vam pomognemo.

AIR BNB izdavanje

Usluga izdavanja nekretnina na AirBnb platform  je sve traženija, posebno među vlasnicima koji žele da ostvare dodatni prihod od nekretnina. Međutim, izdavanje nekretnina na ovim platformama  zahtjeva dosta vremena i truda, a često se javljaju i razni problemi koji mogu biti frustrirajući za vlasnika.

Booking.com izdavanje

Mi smo tu da vam ponudimo uslugu izdavanja nekretnina na relevantnim platformama, koja uključuje sve korake od kreiranja oglasa do komunikacije sa gostima i čišćenja nakon njihovog boravka. Naš tim stručnjaka za izdavanje nekretnina brinuće se o svim detaljima, tako da vlasnik nema nikakvih obaveza po pitanju izdavanja.

Čišćenje nakon izdavanja

Usluga čišćenja nakon izdavanja je važna kako bi se osiguralo da je nekretnina spremna za novog stanara. Mi pružamo uslugu profesionalnog čišćenja nakon izdavanja koje obuhvata detaljno čišćenje svih prostorija.

Glavni cilj i svrha preduzeća My Property jeste bezbrižnost naših klijenata i iz tog razloga se trudimo da posao obavljamo temeljno i precizno za obostranu korist i povjerenje na duže staze.

U NAŠOJ PONUDI DOSTUPNA SU VAM TRENUTNO TRI PAKETA NAVEDENIH USLUGA: STANDARD, PREMIUM I RENT, A ZA SVE DETALJE I DODATNA OBJAŠNJENJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU U DIREKTNOM KONTAKTU.

Telefon: +387 (0) 66 179 989

E-mail: pavle@myproperty.ba

Websajt: www.myproperty.ba

Instagram: @myproperty.ba

 

/sponzorisana objava/

Padrino, april 2023.

The post Pravo rješenje za nerezidentne vlasnike nekretnina appeared first on Padrino Vijesti.