Padrino i ABV sistem nagradili trebinjske đake generacije

Osmu godinu za redom HP media grupa i Padrino radio organizuju kampanju „NAJBOLJI MEĐU NAMA“, koja ima za cilj promociju, javno predstavljanje i nagrađivanje đaka generacije trebinjskih srednjih škola. 

I ove godine našu kampanju je podržala kompanija ABV sistem iz Trebinja, koja je prepoznala naše namjere i ciljeve i obezbjedila vrijedne poklone, komplete knjiga Iva Andrića i Dr Džordana Pitersona.

Titulu najboljih učenika među svojim generacijskim drugovima ove godine su ponijeli:

Ognjen Vujović – Gimnazija „Jovan Dučić“

Jovana Ćosović – Srednja muzička škola Trebinje

Jovana Butulija – Centar srednjih škola Trebinje

Ivana Mandeganja – Centar srednjih škola Trebinje

Oni su se danas predstavili našim slušaocima na talasima Padrino radija, a tokom narednog mjeseca na velikom reklamnom LED displeju HP media grupe u centru Trebinja, uz most Iva Andrića, biće sprovedena kampanja promocije ovih mladih i vrijednih ljudi pod sloganom „NAJBOLJI MEĐU NAMA.

„Osmu godinu smo ponosni na druženja sa najboljim đacima trebinjskih srednjih škola i drago nam je da više nema potrebe objašnjavati čemu služi ova naša kampanja i koji je njen primarni cilj. Sa ponosom uvijek ističem da smo prvi zarađeni novac kao firma, u maju 2016. godine, potrošili upravo na nagrade tadašnjim đacima generacije – „Najboljim među nama“, kako smo tada nazvali i kampanju koju realizujemo“, ističe Bojan Sulaver, direktor HP media grupe.

Posebnu zahvalnost za partnerstvo i pomoć u sprovođenju kampanje „Najbolji među nama“ HP media grupa izražava direktoru Gimnazije „Jovan Dučić“ Mišu Pešiću, koji je ove, kao i proteklih, godina pomogao u realizaciji kampanje, te kompaniji ABV sistem koja nesebičnim doprinosom trajno podržava ovu kampanju.

 

Tekst i video sa razmišljanjima najboljih trebinjskih đaka generacije donosimo vam sutra na našem portalu.

 

Padrino, jun 2023.

.

The post Padrino i ABV sistem nagradili trebinjske đake generacije appeared first on Padrino Vijesti.