Ovi horoskopski znaci imaće savršen avgust, sreća im stiže na svim životnim poljima

Avgust je već stigao, a u ovom predivnom ljetnjem mjesecu neke horoskopske znakove čeka pravi niz sreće.

U ovom izvanrednom periode neke astrološke znakove takođe očekuju neobični obrti i neočekivani događaji koji će uveliko uticati na njihovu materijalnu situaciju.

Pogledajte koji će horoskopski znakovi zbog dobrih zvijezda uspjeti u skoro svemu u mjesecu avgustu:

Lav

Lavovi se u avgustu mogu u potpunosti posvetiti ljubavi – samci jednako kao i parovi. Očekuje ih uzbudljivo vrijeme s puno strasti i osjećanja. Male prepirke stvaraće povremeno uzavrelu atmosferu kod parova, ali na kraju će samo još više poželjeti jedno drugo. Na poslu će biti zatrpani ponudama pa ćete bukvalno moći da biraju projekte i poslodavce. Uz toliko akcije bi trebalo da se pobrinu da s vremena na vrijeme naprave pauzu i okrijepe se laganom hranom bogatom vitaminima.

Djevica

Osobe rođene u znaku djevice djelovaće poput magneta na ljude oko sebe, jer u avgustu će imati fantastičnu harizmu i magnetsku privlačnost. To će ih učiniti poželjnim partnerom za uzbudljivu vezu. Naravno, pozitivne vibracije zrače i na poslu, što mogu veoma dobro iskoristiti. Vaše ideje imaće velike šanse i biće dobro prihvaćene kod nadređenih. U isto vrijeme, međutim, projektima treba da pristupe oprezno i izvode ih konzervativno, bez nekih velikih revolucionarnih promjena.

Škorpija

U avgustu će bukvalno prštati pozitivnom energijom i seksepilom pa ćete konačno doći na svoje kada su u pitanju ljubavne veze. Neke škorpije bi mogle da se vjere i uskoro stanu na ludi kamen. Zašto još čekati ako već imaju partnera iz snova pored sebe? Mars je tu da im pomogne u poslu. Pomoći će im da prerastu sami sebe i uradu stvari o kojima se vjerovatno prije nisu usuđivali ni da sanjaju. Slobodno treba da poslušaju svoje srce, neće pogriješiti, piše Miss7.

Ovan

Ovnovi će takođe imati koristi od kosmičkih energija u avgustu. Sada su u apsolutnom pobjedničkom nizu. Zahvaljujući povoljnoj konstelaciji Sunce-Venera, ovnovi su trenutno vrlo koketno raspoloženi i imaju nevjerovatan šarm koji je jako privlačan drugima. Samci bi sada trebalo da se malo potrude, dok parovi maksimalno uživaju u ljetu. Avgust obećava romantične veze i puno ljubavi.

 

 

 

Izvor: Glas Srpske

The post Ovi horoskopski znaci imaće savršen avgust, sreća im stiže na svim životnim poljima appeared first on Padrino Vijesti.