Ova tri horoskopska znaka će emotivno „gorjeti“ ovog ljeta: Desiće im se ono što su čekali cijelog života

Čuveni turski astrolog Murat Kojun obećava da dolazi najbolje vrijeme za romantične ljubavi za tri srećna horoskopska znaka. Ako niste spremni za emotivne varnice, pripremite se.

Venera, boginja ljubavi i lepote, upravo je ušla u strastveni znak Lava. Vreme da se neki horoskopski znaci prepuste sudbini i odvaže se na nepoznatu teritoriju kako bi pronašli novi početak. Kakvo god da je vaše putovanje, zvezde su tu da vas vode.

Vaga
Dolazak Venere u Lavu označava početak romantičnog perioda za Vage. Ovaj tranzit će donijeti strastvene trenutke i puno pozitivne energije. Sa Venerom u Lavu, osećaćete se prijatnije u izražavanju svojih emocija i želja. Možda žudite za dubljim vezama koje su i strastvene i intelektualne.
Sada je vrijeme da budete kreativni i uživate u istraživanju svog romantičnog života. Budite otvoreni za nova iskustva i prihvatite mnoge mogućnosti koje vam se pružaju.

Ribe
Kako Venera ulazi u Lava, Ribe će doživeti obilje romantike i radosti. Ovaj tranzit će doneti neverovatno snažan osećaj magnetizma, sa mnogo mogućnosti za pravu ljubav i dublje veze.

Možda ćete se osjećati sigurnije u izražavanju sebe i svojih osećanja i postati kreativniji kada su u pitanju odnosi. Uživajte u ovom periodu romantike rizikujući i istražujući nova iskustva sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerima.

Blizanci
Blizanci će živeti svoje romantične snove dok Venera ovog meseca ulazi u Lava. Ovaj tranzit donosi samopouzdanje, omogućavajući vam da rizikujete i istražujete sa lakoćom.

Možda ćete se osećati ugodnije da otvoreno izražavate svoje želje, bez straha od osude ili odbijanja. Odvojite vreme da negujete sebe i svoje odnose.

Istražite intimnost na dubljem nivou i dozvolite sebi da uživate u trenutku bez brige o tome šta sledi.

 

 

Izvor: Glas Srpske

The post Ova tri horoskopska znaka će emotivno „gorjeti“ ovog ljeta: Desiće im se ono što su čekali cijelog života appeared first on Padrino Vijesti.