Ova četiri znaka su najveći emocionalni manipulatori: Uništiće vam život zagarantovano

Horoskop može mnogo toga da kaže o našoj ličnosti, pa tako i o tome kako se ponašamo u odnosima s drugima. Emocionalna manipulacija je pojava koja se može dogoditi u bilo kojem odnosu, bez obzira na horoskopski znak.

Međutim, postoje neki znakovi koji su skloniji korišćenju emocija kako bi dobili ono što žele, piše Indeks.hr.

U ovom članku ćemo istražiti četiri horoskopska znaka koja su najčešće povezana s emocionalnom manipulacijom.

Rak

Rakovima je važno da se osjećaju povezano s drugima, a ako ne dobiju ono što žele, mogu da postanu vrlo emotivni. Mogu da koriste svoje suze, bes ili tugu kako bi dobili ono što žele od drugih.

Škorpija

Škorpije su vrlo intuitivne i mogu lako da manipulišu drugima koristeći svoje emocije. Mogu osetiti slabosti drugih i iskoristiti ih kako bi dobili ono što žele.

Ribe

Ribe su veoma empatične i znaju kako to da iskoristie da bi manipulisale drugima. One se ponekad oslanjaju na tuđe sažaljenje kako bi ostvarile svoje ciljeve.

Lav

Lavovi su vrlo dramatični i znaju da koristie svoje emocije kako bi privukli pažnju drugih. Mogu biti vrlo teatralni i koristiti svoje suze ili bes kako bi dobili ono što žele.

 

 

Izvor: Zadovoljna.rs

The post Ova četiri znaka su najveći emocionalni manipulatori: Uništiće vam život zagarantovano appeared first on Padrino Vijesti.