Osam mrtvih, više od deset ranjenih u pucnjavi u Mladenovcu

Osam osoba je ubijeno, a više od 10 ranjeno u pucnjavi kod Mladenovca, pošto je na njih napadač pucao iz automatskog naoružanja. Za napadačem traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica. Za napadačem raspisana potjernica.

Kako „RTS“ nezvanično saznaje, u vozilu se nalazio sam napadač. Tokom noći su se pojavile informacije da su se u kolima odakle je izašao napadač i započeo krvavi pir nalazile još dvije osobe.

Reporter „RTS-a“ je razgovarao sa mještamina Dubone. Јedna starija osoba koja je krenula na pijacu u Beograd mu je rekla da je čula pucnjavu i da je cijelu noć provela sa sekirom u ruci.

Druga mještanka je izjavila za „RTS“ da je čula pucnjavu, ali da je pomislila da je riječ o vatrometu.

Dvije povrijeđene osobe stare 21 i 23 godine smještene su u KBC Dragiša Mišović su operisane ali i dalje životno ugrožene.

U smederevsku opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći je primljeno deset osoba, četiri ih je preminulo, tri osobe su trasportovane dalje za Beograd, a tri su operisane i nalaze se u stabilnom stanju.

Kako javlja reporter „RTS-a“, jedna osoba ima prostrijelne rane stomaka bez povreda unutrašnjih organa, druga je upucana u potkoljenice i nalazi se na odjeljenju ortopedije, a treća sa višestrukim povredama organa i otovrenim prelomima, takođe je stabilno.

Najmlađi preminuo bio je 2008. godište. Osmoro ranjenih koji su hospitalizovani u Urgentom centru su stabilno, prenosi „RTRS“.

 

Izvor: Agencije

 

The post Osam mrtvih, više od deset ranjenih u pucnjavi u Mladenovcu appeared first on Padrino Vijesti.