Od sutra knjiga žalosti u Banjaluci, Trebinju i Sarajevu

 U Ambasadi Srbije u Sarajevu od sutra će biti otvorena knjiga žalosti povodom tragičnog događaja u kojem je ubijeno osmoro učenika i radnik Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, rečeno je Srni u ovoj ambasadi.

Građani će se u knjigu žalosti moći upisati sutra od 10.00 do 13.00 časova i od 14.00 do 16.00 časova.

Knjiga će biti otvorena i u subotu i nedjelju, 6. i 7. maja od 12.00 do 14.00 časova, te u ponedjeljak, 8. maja, od 10.00 do 13.00 časova.

Iz Ambasade su naveli da će tokom trodnevne žalosti u Srbiji i na zgradi Amabasade u Sarajevu zastave biti spuštene na pola koplja.

Banjaluci Trebinju biće otvorena knjiga žalosti od petka do nedjelje

Knjiga žalosti povodom tragičnog gubitka života u pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, biće otvorena u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci i u Konzularnoj kancelariji Trebinje od sutra do nedjelje, 7. maja.

Povodom jučerašnjeg tragičnog gubitka života u pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, Vlada Srbije proglasila je trodnevnu žalost, od sutra do 7. maja.

Generalni konzulat Srbije i Konzularna kancelarija Trebinje zahvaljuju za sve dobijene poruke podrške, navodi se u obavještenju na sajtu ovog konzulata.

Na sajtu se navodi da će knjiga žalosti biti otvorena sutra od 8.00 do 16.00 časova, a u subotu i nedjelju, 6. i 7. maja, od 10.00 do 14.00 časova.

U pucnjavi u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu juče je ubijeno osmoro djece i radnik obezbjeđenja, a šestoro djece i nastavnik te škole su ranjeni. Policija je uhapsila trinaestogodišnjeg K.K. koji je počinio taj zločin.

 

 

 

Izvo: Glas Srpske

The post Od sutra knjiga žalosti u Banjaluci, Trebinju i Sarajevu appeared first on Padrino Vijesti.