Nikšić: Ubijena starija muška osoba, osumnjičeni uhapšen

Policija je uhapsila Nikšićanina Petra Ćirakovića (40) osumnjičenog da je sinoć u nikšićkom naselju Broćanac ubio Slobodana Barovića (81).

Kako pišu podgoričke Vijesti zubistvo se desilo u blizinio Slanog jezera.

Iz Uprave policije je saopšteno da su građani obavijestili službu Odjeljenja bezbjednosti Nikšić da je u blizini jedne porodične kuće od strane tada nepoznatog ubijen Barović.

„Policijski službenici su odmah po prijavi izvršili blokadu šireg lica mjesta i područja Broćanac, te vršeći pretragu terena za nepoznatim izvršiocem koji se dao u bjekstvo sa lica mjesta, na udaljenosti od 2 km od mjesta izvršenja, locirali lice P.Ć. (40) iz Nikšića, za kojeg se sumnja da je izvršilac ovog djela. P.Ć. je lišen slobode, a daljom pretragom terena policijski službenici pronašli su sredstvo izvršenja krivičnog djela – nož, kao i predmete koji se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog djela, dva mobilna telefona, 715 evra, bankovnu knjižica, određena količina zlata i satova, te pasoš P.Ć“, navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je uviđajem utvrđeno da je Ćiraković izvršio premetačinu u kući Barovića, te se nakon izvršenja krivičnog djela pokušao dati u bjekstvo vozilom ubijenog.

„Poznat je policiji iz prethodnog perioda po izvršenju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Osumnjičeni P.Ć. će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost“, navodi se u saopštenju policije.

 

 

 

Izvor: Glas Srpske 

The post Nikšić: Ubijena starija muška osoba, osumnjičeni uhapšen appeared first on Padrino Vijesti.