Nektar Lipa fest 9. i 11. avgusta u Bileći

Bileća fest i sjajan vikend su iza nas i dok se sumiraju utisci organizatori vrijedno rade, jer će Bileća 9. i 11. avgusta biti epicentar dobre zabave i mjesto za uživanje u vanvremenskim hitovima ,,Bijelog dugmeta“, koje će u pratnji svog benda izvesti zvijezda ovogodišnjeg Nektar Lipa festa Alen Islamović.


Srijeda 9. avgust rezervisan je za beogradski bend ,,Simply akustično“, dok će predgrupa Alenu Islamoviću biti bend ,,Brzina zvuka“.
Prema riječima direktora festivala, Nemanje Ivetića, Lipa fest će kao i prethodnih godina ispuniti očekivanja publike.
,,Šta reći osim da nas u Bećaruši očekuje pravi spektakl. U srijedu se zagrijavamo uz sjajni beogradski bend ,,Simply akustično“, a u petak je na bini jedan od najboljih vokala Balkana i član legendarnog ,,Bijelog dugmeta“, Alen Islamović sa svojim bendom. Na publici je da ponese dobro raspoloženje i da zajedno pošaljemo pozitivne vibracije iz naše Bileće“, rekao je Ivetić.
Zbog velikog interesovanja za koncert Alena Islamovića rezervacija stolova moguća je isključivo uz kupovinu 4-6 ulaznica po jednoj rezervaciji, dok je u srijedu za nastup benda ,,Simply akustično“ ulaz besplatan.
Ulaznice možete kupiti od srijede (2. avgusta) u Кafe baru ,,Mašta“ i Pub ,,Lipa“ ili rezervisati na viber broj 066 526 480
Organizatori ovogodišnjeg Lipa festa su Кulturni centar, Opština Bileća, Turistička organizacija opštine Bileća i Turistička organizacija Republike Srpske.

 

 

 

Izvor: Radio Bileća

The post Nektar Lipa fest 9. i 11. avgusta u Bileći appeared first on Padrino Vijesti.