Nedjeljni horoskop od 6. do 12. marta

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 06. 03. 2023. do 12. 03. 2023. godine.

OVAN

Ljubav: : Pred Ovnovima je pozitivan period u kojem imaju priliku da se povežu sa partnerom i razgovaraju o budućnosti. Pred slobodnim Ovnovima je savršena nedelja za flert, mart je idealan mesec za početak veze.

Posao: Sredinom nedelje očekuju vas važni pozivi, imate priliku da rešite probleme iz prethodnih meseci. Mogu vam se javiti stari poslovni saradnici i zatražiti uslugu od vas. Nemojte se ponašati oholo!

Zdravlje : Nedostaje vam fizičke aktivnosti, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Mart mesec donosi vam olakšanje na emotivnom planu, nećete se više preispitivati i većina Bikova doneće nove odluke. Postavite lične ciljeve, fokusirajte se na sebe kako bi se osećali dobro. Za slobodne pripadnike znaka u narednoj nedelji nema velikih promena.

Posao: Bikovi se osećaju dobro u poslovnom okruženju, većina trenutno ne teži velikim promenama. Vi igrate na sigurno što je trenutno najbolja mogućnost. Očekuje vas priliv novca krajem nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

BLIZANCI

Ljubav: Pokušajte da razgovarate otovreno sa partnerom kako bi rešili nesuglasice. Blizanci mogu osećati određenu dozu napetosti u domu, pokušajte da se oslobodite stresa uz fizičku aktivnost. Slobodne očekuje nedelja bez većih promena.

Posao: Mars i Uran daju vam dodatnu šansu za uspeh, podržavaju vas na vašem putu ka uspešnijim poslovnim saradnjama. Očekuje vas napredak u narednoj nedelji, pozitivni radni dani su pred vama. Verujte u sebe!

Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Ljubav: Plutonov lagani preLazak u sazvežđe Vodolije na vas može delovati melanholično. Niste spremni da preuzmete inicijativu kada je osvajanje osobe koja vas se dopada u pitanju. Rakovi u vezi i braku žele da uživaju u svakodnevnici i odmore se.

Posao: Na poslovnom planu Rakove očekuju novi projekti, novi poslovni zadaci i sticanje novih znanja i veština. Postavite jasnu granicu, sada je trenutak da se izborite za povišicu i bolje radne uslove. Imate podršku Jupitera!

Zdravlje: Stabilno.

LAV

Ljubav: Pluton ne utiče pozitivno na Lavove, unosi određenu dozu napetosti u vašu svakodnevnicu. Nemate strpljenja da saslušate ljude oko sebe, niste spremni na kompromise. Pokušajte da izbrojte do desert pre nego što kažete nešto što stvarno ne mislite.

Posao: Na poslovnom planu nema većih promena, očekuje vas stabilna nedelja. Možete da se posvetite sebe i privatnim obavezama. Nemojte ishitreno trošiti novac!

Zdravlje: Nema većih promena.

DEVICA

Ljubav: Očekuje vas stabilna nedelja u kojoj nema većih promena, možete da se posvetite svojim hobijima i svakodnevnim navikama koje vas opuštaju. Provedite više vremena na svežem vazduhu, ojačajte na taj način svoj imunitet. Nema promena na polju ljubavi!

Posao: Zadovoljni ste postignutim na poslovnom planu, mnogi od vas odmaraju u nedelji pred nama. Ukoliko možete uzmite nekoliko dana slobodno i opustite se. Generalno gledano nema većih promena na finansijskom planu.

Zdravlje: Dobro.

VAGA

Ljubav: Vi niste sigurni kakvu odluku doneti kada je u pitanju ljubavni život, nemojte reagovati ishitreno. Slušajte svoj unutrašnji glas, intuicija vas nikad nije izneverila. Slobodne Vage uživaju u svakodnevnici, opušteni ste i usmereni na druženje sa dragim ljudima.

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje period u kojem dajete svoj maksimum, fokus je na komunikaciji. Iskoristite narednu nedelju da pokrenete razgovor o važnim temama, kao što su finansije i dodatno usavršavanje.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Ljubav: Škorpije očekuje mirna nedelja, nema velikih promena za vaš horoskopki znak. Mart vam donosi pozitivnu energiju i sklad u okviru doma. Slobodne Škorpije uživaju u svom solo statusu, nema većih promena.

Posao: Na poslovnom planu Škorpije očekuju novi poduhvati, želite da napredujete i ostvarite finansijsku korist. Držite se svog jasno razrađenog plana, nemojte dopustiti da drugi ljudi utiču na vas.

Zdravlje: Upala mišića.

STRELAC

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam trenutna osećanja pomute razum, razmišljajte na praktičan načun. Naredna nedelja je kao stvorena za druženje sa prijateljima i daljim rođacima. Uživajte u pozitivnoj atmosferi ako ste u braku ili dugoj vezi.

Posao: Fokus je još uvek na starim poslovnim zadacima, pobrinite se za administrativni deo posla. Ukoliko vam je potrebna pomoć, Vodolija ili Bik rado će vam izaći u susret. Očekuje vas finansijski priliv sredinom nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

JARAC

Ljubav: Početak marta donosi vam olakšanje na ličnom planu, teskoba lagano nestaje iz vašeg života. Imajte utisak da napokon možete da dišete punim plućina. Slobodni imaju priliku da stupe u romantičnu vezu.

Posao: Vi niste usmereni na poslovne aktivnosti što je čudno jer je kolektiv navikao da dajete sto posto sebe. Ostanite u dobroj komunikaciji sa poslovnim zaradnicima kako ne bi propustili važne informacije.

Zdravlje: Dobro.

VODOLIJA

Ljubav: Pluton ulazi u sazvežđe Vodolije što vam može stvoriti probleme u komunikaciji sa partnerom. Nemojte biti nepromišljeni, otvoren razgovor uvek je najbolja opcija. Slobodne Vodolije ne očekuju promene u narednoj nedelji.

Posao: Dobro osmislite strategiju ako želite da napredujete u kolektivu u kojem se trenutno nalazite. Dobar je period za komunikaciju sa ljudima u inostranstvu, stvaranje novih poslovnih prilika i usavršavanje stranih jezika.

Zdravlje: Osetljivi su vam desni.

RIBE

Ljubav: Najavljeni Saturn u Ribama još uvek nije doneo karmičke veze u život slobodnih pripadnika znaka. Trenutno je pažnja usmerena na druženje sa dragim ljudima i izlaske, ne razmišljate previše o ljubavi i niste opterećni partnerom.

Posao: Očekuje vas napeta nedelja u kojoj će poslovni saradnici od vas tražiti maksimum. Odlučite sami da li je pravi trenutak za postavljanje jasnih granica ili trebate maksimalno da se posvetite poslu. Nemojte se udaljiti od sebe!

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

Izvor: Kurir.rs

The post Nedjeljni horoskop od 6. do 12. marta appeared first on Padrino Vijesti.