Nedjeljni horoskop od 4. do 10. septembra

Pročitajte nedeljni horoskop od 4. do 10. septembra 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

OVAN

Nedeljni horoskop od  4. do 10. septembra 2023. godine vam donosi dosta posla. Trudite se da ravnomerno rasporedite obaveze kako vas ne bi dočekale na kraju nedelje. Povoljna situacija na polju novca. Očekujte priliv u pravi čas! Osetićete i ogromnu partnerovu podršku, budite otvoreni sa njim i uzvratite mu istom merom. Trebaće vam više odmora i zdravije ishrane!

BIK

Početak nedelje vam donosi nove izazove. Naćićete se u dilemi, ali ne očajavajte. Preispitujući sebe uvidećete nove vidike. Na um može da vam padne genijalna ideja. Ne budite lenji i aktivirajte se više kako na poslu, tako i u društvenom životu. Nedostaje vam fizičke aktivnosti. U drugoj polovini nedelje moguće je kraće putovanje. Poklonite više pažnje partneru!

BLIZANCI

Ove nedelje očekuje vas gust raspored na poslu. Budite spremni na nepredviđene situacije i rešavajte ih u hodu. Stiže vam podstrek nadređenih i prijatelja. Ideje koje ste zamislil mogle bi ove nedelje da se realizuju. Zavirite u svoj imenik i potražite ljude koji bi mogli da vam pomognu. Na ljubavom bolju spremite se na promene. Slobodni Blizanci ne miruju, dok one zauzete očekuje okretanje novog lista.

RAK

Zvezde vam predviđaju povoljne prilike u karijeri. Vaš trud će se isplatiti i bićete primećeni od strane važnih ljudi. Iskoristite to! Finansijski problemi se polako popravljaju, ali to ne znači da odmah pohrlite u trošak. Napravite nedeljni plan, pogotovo ako imate više članova u kući.

LAV

Ove nedelje hedonizam bi mogao skupo da vas košta. Imate potrebu sebi da date malo oduška, ali ne preterujte. Posao i bliski ljudi ne treba da trpe. Ukoliko vas je stigao umor, bolje porazmislite o odlasku na godišnji odmor. Slobodni Lavovi biće u prilici da započnu vezu. Oni zauzeti bi trebalo više da se posvete partneru. Mogući su bolovi usled promene vremena!

DEVICA

Ova nedelja je sedmica novih otkrića, promena loših navika i osvešćivanje vaših mana. Trudite se samo da se previše ne izolujete od dragih ljudi. Napunite se pozitivnom energijom u prirodi, više se aktivirajte i imaćete elena za nove poslovne izazove. Pričuvajte se lažnih obećanja, više se oslanjajte na sebe!

VAGA

Nedeljni horoskop od  4. do 10. septembra 2023. godine vas donosi nove poslovne prilike. Imate mogućnost za napredovanjem, ali vas koči izlazak iz zone komfora. Bez rizika nema ni napretka. Sve što vas muči stavite na pipir i napišite pozitivne i negativne strane toga. U ljubavi imate mogućnost da napravite korak napred. Unosite više vitamina i tečnosti!

ŠKORPIJA

Ove nedelje intuicija vam dolazi do izražaja. Moguć je susret sa nekim ko vam je bio važan u prošlosti. Zvezde vas savetuju da je vreme za promene. Dosta se bili u zoni komfora. Obratite pažnju na dokumentaciju prilikom bilo kakvog potpisivanja. Moguće je da će vam se potkrasti greška. U ljubavi je potrebno da vi preuzmete inicijativu.

STRELAC

Ove nedelje pripazite na komunikaciju kako ne biste upali u bespotrebne rasprave. Retrogradni Merkur vam donosi nesporazume, te svaki put dobro razmislite pre nego što nešto kažete. Na ljubavnom polju slobodni Strelčevi biće skloni flertu i „zabranjenom voću“. Držite se po strani kako ne biste upali u probleme. Zauzetima nedostaje više pažnje.

JARAC

Vaša trvdoglavost dolazi do izražaja. Želećete da sve bude po vašem, a to se kolegama na poslu neće svideti. Spustite loptu i radite u timu. Nije vreme za zaduživanja i podizanje kredita. Umesto toga pazmislite o planu štednje. Ljubav će vam biti na poslednjem mestu, te oni zauzeti neka vode računa. Mogli biste nepažnjom da povredite partnera. Obratite pažnju na krvni pritisak!

VODOLIJA

Tokom čitave sedmice bićete na sto strana. Ne želite ništa da propusitite, a to bi moglo da vam donese frustracije i stres. Odvojite malo vremena i za sebe, završite započeto i uživajte u stvarima koje vas ispunjuju. Prema partneru trudite se da ne budete rezervisani kako biste pojačali bliskost i poverenje. Slobodne Vodolije biće raspoložene za nova poznanstva!

RIBE

Nedeljni horoskop od 4. do 10. septembra 2023. godine vam upozorava na važne datume i rokove. Bolje i da zapisujete sve, kako vam slučajno ne bi nešto promaklo u gužvi i brzini. U saobraćaju budite oprezniji. Očekujte nalete neraspoloženja i besa. Vreme je da razmislite zbog čega ih imate i da poradite na sebi. Fizička aktivnost bi vam dobro došla!

The post Nedjeljni horoskop od 4. do 10. septembra appeared first on Padrino Vijesti.