Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila

Pročitajte nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine!

Pročitajte nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi poteškoće na samom početku. Ponedjeljak će vas dobro prodrmati vijestima koje vam ne idu u prilog, a koje mogu da se odnose na vašu finansijsku situaciju. Zvijezde kažu da ako budete istrajni i dobro savladate prepreke, naučićete lekciju koja otvara nove vidike. Fali vam podrška partnera, ali možda se iza toga kriju problemi o kojima niste razgovarali. Bićete rasterećeni krajem nedjelje, strpljenje je ključ uspjeha. Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

BIK

Vaš nedjeljni horoskop vam savjetuje da se fokusirate na opuštanje ove nedjelje. Tuđi propusti i greške vam stvaraju konfuziju u glavi, zbog čega se osjećate opterećeno. Oslonite se na mlađu osobu iz poslovnog okruženja, prihvatite pomoć i stavite sebe u prvi plan. Ključno je da se relaksirate, kako vam nepotrebni stres ne bi oduzeo svu pozitivnu energiju. Vikend je predviđen za lijepo novo poznanstvo, ostaviće poseban utisak na vas. Ne ostajte kod kuće! Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI

Početak nedjelje donosi sjajnu energiju! Nakon razgovora sa bliskim ljudima, shvatili ste da se ništa neće promijeniti ako sami ne reagujete. Slijede povoljni dani za sve oni koji traže posao, žele napredak ili povećanje prihoda. Vrijeme je za akciju i sticanje novih, važnih kontakata koji će vam biti od pomoći. Prijaće vam osjećaj da ste angažovani, ali ne zaboravite da sa sobom nosi i odgovornost. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam pažnja partnera. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i četvrtak.

RAK

Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi slavlje! Spremite se na lijepe vijesti koje će vam saopštiti član porodice, ovo ste dugo čekali. Obavezno okupite najbliže i napravite atmosferu za pamćenje. Sredinom nedjelje možete da očekujete da vam se neko obrati za pomoć, budite voljni da izađete u susret. Isplatiće vam se višestruko! Ukoliko ste planirali da odete negdje na par dana i „napunite baterije“, ovo je idealna nedjelja. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

LAV

Imate osjećaj da niste shvaćeni kako treba, a možda odajete utisak da niste dobar slušalac. Ove dane će obilježiti pad energije, pomalo ste se ulijenili i nemate volju da obavite ni osnovne zadatke. Imate potrebu za izolacijom, ali savjet je da razgovarate sa bliskom osobom koja može da vam pomogne. Ne odbijajte striktno sve prijedloge i rješenja, već izađite iz zone komfora i uradite bilo šta što će vam popraviti raspoloženje. Ljubavna situacija nije za pohvalu, budite jasniji u svojim namjerama. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

DJEVICA

Ove nedjelje riješićete sva pitanja koja su vezana za nekretnine, imovinu, važne ugovore. Poslušajte savjet bliskih članova porodice, jer je njihova intuicija u ovom slučaju jača od vaše. To će vam donijeti nove prilike za pokretanje privatnog biznisa, tako da je ovo odličan period da ostvarite zacrtano. U ljubavi vam smeta nerazumijevanje partnera, pa će sukobi biti malo žustriji nego inače. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i četvrtak.

VAGA

Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vam donosi konflikt sa osobom suprotnog pola. Ovo je situacija koja će vas natjerati da dobro razmislite šta želite. „Zabranjeni odnosi“ dolaze na naplatu, uvjerićete se da ništa ne može da bude onako kako ste očekivali. Ne očajavajte unaprijed, novonastale promjene mogu da se pokažu kao rješenje koje ste dugo priželjkivali, ali niste imali hrabrosti da ga iznesete. Zvijezde vas savjetuju da se fokusirate na sebe. Najbolji dani biće vam utorak i nedjelja.

ŠKORPIJA

Budite otvoreni za novu poslovnu saradnju. Ne nervirajte se previše ako sve ide sporije nego inače. Sada je vrijeme da primijenite naučeno znanje i da konačno dođete do rezultata koji će da vas zadovolje. Iako znate da nije poželjno, lako se upuštate u odnose sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Vodite računa kome se povjeravate, obratite pažnju na osobu koja vam u posljednje vrijeme mnogo čini. Imate mnogo udvarača, očekujte mnogo poruka na mrežama. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

STRIJELAC

Vaš nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine vas savjetuje da povedete računa o ishrani. Smeta vam tromost i iscrpljenost koju svakodnevno osjećate, a ovo je idealna nedjelja da je posvetite zdravlju. Uradite krvnu sliku, poboljšajte svoju ishranu i pojačajte unos vitamina. Zvijezde kažu da bi bilo idealno da uvedete fizičku aktivnost, vaše raspoloženje bi se značajno promijenilo. Partner vam sprema jedno iznenađenje, oduševićete se! Najbolji dani biće vam ponedjeljak i srijeda.

JARAC

Veoma ste emotivni ove nedjelje i na površinu izlaze sve emocije koje ste se trudili da sakrijete, a posebno bijes. Gledajte da se više fokusirate na to da preispitate sebe i svoje emocije, nego da se svađate sa drugima. Ovi dani mogu da donesu kajanje zbog riječi koje su izgoverene u afektu, potrudite se da ne reagujete „na prvu“. Partner može da vam bude od pomoći u tome, ako iskreno porazgovarate. Najbolji dani biće vam petak i subota.

VODOLIJA

Zvijezde kažu da ćete ove nedjelje biti veoma produktivni, imate energije da završite sve što treba i u tome nalazite radost. Pazite samo da se ne preforsirate. Kada je riječ o vezi, veoma ste romantični i ovo je sjajan period za ljubav. Slobodni, to se odnosi i na vas, velike su šanse da ove nedjelje upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Savjet je da se klonite zauzetih osoba, takvi odnosi ne donose dobro. Najbolji dani biće vam subota i nedjelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine kaže da vam nije lako da se posvetite poslu jer imate dosta toga u glavi, a ove nedjelje biste radije proveli više vremena sa porodicom. Jednom članu ste jako potrebni, pomozite mu da savlada prepreke koje ga muče. Ni sami ne znate šta želite na emotivnom planu, ali produžavanje agonije vas čini još napetijim. Vrijeme je da donesete važnu odluku. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

 

 

 

Izvor: Mondo

The post Nedjeljni horoskop od 24. do 30. aprila appeared first on Padrino Vijesti.