Nedeljni horoskop za period od 3. do 9. aprila

Pročitajte nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine otvoriće vam nove vidike! Ovo su dani kada možete da očekujete mnogo poslovnih ponuda, ali i promena na ljubavnom planu. Vreme je da spoznate šta tačno želite i napravite korake u skladu sa svojom intuicijom. Zvezde kažu da sve ide u vašu korist, ali važno je da se pokrenete i ne propuštate prilike. Savršena nedelja za sve oni koji se bave privatnim biznisom. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da ne padate pod uticaj okoline. Početak nedelje može da zada nepredviđene prepreke, ali zvezde kažu da na treba unapred da donosite zaključke. Nastavite da ostvarujete ono što ste zamislili i osetićete olakšanje već tokom vikenda. U ljubavi su moguće razmirice, partner želi da pređete na viši korak. Budite spremni za dug razgovor. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BLIZANCI

Početak nedelje biće fokusiran na međuljudske odnose. Neke tajne mogu da isplivaju na površinu i pomognu vam da prepoznate ko vam je pravi prijatelj, a ko je uz vas radi koristi. Poslušajte savet starije ženske osobe, želi vam dobro i biće vam važan oslonac. Kraj nedelje donosi romantično iznenađenje koje će vam popraviti raspoloženje, budite voljni da uzvratite istom merom. Horoskop vas savetuje da povedete računa o imunitetu, pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

RAK

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine vam donosi niz uspeha! Svega čega se dohvatite, ići će vam od ruke! Ovo je savršen trenutak za dodatnu edukaciju, kurs ili usavršavanje veština. Dobićete novac koji dugo priželjkujete i moći ćete da se počastite velikim kupovinama. Zvezde napominju da dobro proverite ugovore koji se tiču nekretnina ili velikih ulaganja. U ljubavi sve ide kako treba, uživajte! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

LAV

Novi kontakti, poznanstva i mesta na kojima nikad niste bili! Bićete popularni više nego ikada i rado viđen gost na važnim događajima, ne treba da ostajete kod kuće. Uživajte i iskoristite sve šanse koje vam se pružaju na tacni. Moći ćete da iskoristite priliku da poboljšate finansijsku situaciju, ali i da pustite novu osobu u život na privatnom planu. Da li ste spremni za novu ljubav? Izgleda da je na pomolu! Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

DEVICA

Previše obaveza u vama budi tenziju, napetost i negativnu energiju. Zabrinuti ste oko toga da li ćete sve postići, ali važno je da se fokusirate na glavni prioritet. Organizacija igra ključnu ulogu, ali ne jurite da završite ono što je nemoguće. Obratite pažnju na partnerove želje, potrebe i kritike. Razgovor može da poboljša vaš odnos i znatno unapredi plan za budućnost. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

VAGA

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine vam donosi sjajne vesti! Ovo može da se odnosi na člana vaše porodice ili blisku osobu. Okupite prijatelje, biće mnogo razloga za slavlje! Ukoliko ste u mogućnosti, organizujte putovanje za vikend, prijaće vam. Odnos sa partnerom će znatno uticati na vaše raspoloženje, posvetite mu se više nego ikada. Vreme je za romantiku! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

ŠKORPIJA

Nedelja zavođenja i flerta! Drage Škorpije, ovo su dani kada ćete biti na meti udvarača i uživaćete u pažnji koja vam se poklanja. Bićete fokusirane na emocije i ono što želite na privatnom planu. Vreme je da prošlost ostavite iza sebe i otvorite vrata za nova poznanstva. Moguće je upoznavanje sa osobom iz inostranstva, preko zajedničkih prijatelja. Ukrašće vam pažnju i probuditi u vama ono što ste dugo čekale. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine vam predviđa trzavice na poslovnom planu. Greške iz prošlosti mogu da dođu na naplatu i utiču na vaš napredak. Prepreke shvatite kao lekciju i dobro je zapamtite. Ovo može da promeni vaš način razmišljanja i utiče na drugačije donošenje odluka u budućnosti. Moguća je saradnja sa nekim sa kim ste davno sklapali ugovore i projekte. U ljubavi sve ide kako treba. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

JARAC

Nedavno loše iskustvo budi u vama sumnju za sve što planirate. Važno je da ne budete povodljivi, već jasni, konkretni i direktni u iznošenju svojih namera. Klonite se toksičnih ljudi koji mogu da vas uvale u bespotrebne nevolje. Sredinom nedelje možete da očekujete vesti koje se tiču finansijske situacije. Horoskop predviđa susret sa osobom iz prošlosti, emocije će biti pomešane. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

VODOLIJA

Zvezde vam donose prelepo i neočekivano iznenađenje! Idealna nedelja za renoviranje doma, selidbu ili bilo kakvu promenu koja se tiče mesta stanovanja. Lako postižete obaveze i dobijate velike nagrade. Prijatelji vam zameraju odsustvo, ali sve ćete nadomestiti tokom vikenda. Ljubavna situacija stvara dilemu, ali jedan partnerov potez vam olakšava donošenje odluke. Uživajte u svemu što ove nedelje sledi! Najbolji dani biće vam utorak i petak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine u vama budi potrebu za izolacijom. Nije najbolji momenat da se povučete, već da se izborite sa nepravdom. Budite istrajni ovih dana, a naredne sedmice odmorite. Imate veliku podršku partnera i svi putevi su vam otvoreni. Moguć je konflikt sa nekim od članova porodice, ali reč je nesporazumu koji će kratko trajati. Potrudite se da uradite sve što je u vašoj moći. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

 

 

Izvor: Mondo.ba

The post Nedeljni horoskop za period od 3. do 9. aprila appeared first on Padrino Vijesti.