Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. juna

Želja za promenama putovanjima i avanturama će dominirati, ali budite oprezni, u isto vreme nebo upozorava jednim težim aspektom, a to je kvadrat Marsa iz znaka Lava i Urana u Biku.

Ostanite smireni, ne smete ishitreno reagovati da ne bi dolazilo do nepovoljnih okolnosti i dešavanja kada su sva polja u pitanju.

Zato osmeh na lice i budite pozitivni koliko god je to moguće i ne očajavajte, biće i lepih događaja.

Ovan

Posao: Izbegavajte nesuglasice sa saradnicima. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Jedna dinamična nedelja za slobodne pripadnike znaka i podznaka. Može se dogoditi neka avantura, ali nije pravi trenutak za ulazak u ozbiljne emotivne veze.

Zdravlje: Dobro, ali više odmarajte. Ako imate hroničnih zdravstvenih problema, budite oprezni.

Bik

Posao: Odličan period za rešavanje bitnih stvari i dolazak promena, ako ih očekujete. Budite stabilni i trezveni, da bi sve bilo kako treba. Finansije dobre.

Ljubav: Slobodnima će se javiti mogućnost lepih poznanstava i načelno naglašena pozitivna komunikacija. Zauzeti, blagi oprez u komunikaciji sa voljenom osobom. Budite malo taktičniji, možda vaše reči mogu da povrede.

Zdravlje: Blagi oprez na disajne organe.

Blizanci

Posao: Situacija na ovom polju je bez promena, bićete zadovoljni svojim radom i finasijama, kao i u prethodnom periodu. Vreme je da se opustite.

Ljubav: Plenićete šarmom i harizmom, te će uslediti lepi neočekivani događaji. Zauzeti će planirati zajednički život i neke prelepe trenutke.

Zdravlje: Oprez na krvne sudove i vene.

Rak

Posao: Aktivni dani su pred vama. Povoljni glasovi će stizati, mada može doći do pojačanih troškova, ali ne brinite. Uslediće i dobici. Bez većih problema na ovom polju.

Ljubav: Može se desiti da uđete u emotivnu vezu ili da se pojavi neko kvalitetan, o čemu maštate već neko vreme. Zauzeti, izbegavajte tajne veze, prepiske, flertove. Dobro razmislite šta želite dalje od postojećeg odnosa.

Zdravlje: Obratite pažnju na stomak.

Lav

Posao: Neki projekti se mogu privesti kraju. Budite obazrivi kada dajete rokove i obećanja.

Ljubav: Turbulentna nedelja na polju ljubavnih odnosa. Dosta dinamike i dešavanja može doneti neku novu avanturu. Oni koji su u vezama ili brakovima, može se javiti nerazumevanje sa partnerom. Radite na boljoj komunikaciji, razgovarajte o tome što vam ne prija.

Zdravlje: Pripazite se problema sa vidom i pritiskom.

Devica

Posao: Problemi će se polako rešavati. Može doći do iznenadnih uspeha, kao i promena nabolje. Javiće se nove ideje, a finansije će biti stabilnije.

Ljubav: Lepa nedelja za druženja i izlaske, flertove. Zauzeti se mogu naći „na dve stolice“. Budite mudri.

Zdravlje: Dobro, samo više odmarajte i radite na kvalitetu sna.

 

Vaga

Posao: Mogućnost promena na ovom polju i manjeg nezadovoljstva, ali istrajte i budite uporni, kako biste prevazišli probleme.

Ljubav: Lepa nedelja kada je ljubav u pitanju. Vratiće vam se neke bitna osoba u život, te može doći do lepe emotivne veze. Zauzeti, čarobna nedelja je pred vama.

Zdravlje: Obratite pažnju na urinarni trakt.

Škorpija

Posao: Kraj nedelje vam donosi lepa dešavanja i bolje finansije. Ako je bilo problema, situacija će se stabilizovati.

Ljubav: Preplaviće vas osećanja, a lepa dešavanja koja će se nizati učiniće ovu nedelju posebnom za sve slobodne pripadnike znaka. Ako budete ulazili u avanture, razmislite dobro o osobi s kojom ćete imati neobavezan ili neozbiljan odnos. Zauzeti, na dnevni red dolaze planovi i razgovori o proširenju porodice, kupovini nekretnine ili nekih zajedničih projekata. Ako dođe do nesuglasica, birajte reči.

Zdravlje: Više odmarajte, pokušajte da pronađete svoj mir, jer se može javiti pojačana nervoza.

Strelac

Posao: Veoma dobro aspektovana nedelja kada je reč o rešavanju bitnih stvari. Odlični planovi, ali i realizacija istih. Finansije kreću nabolje, konačno sve dolazi na svoje mesto.

Ljubav: Sjajna sedmica za ljubav! Uživaćete i planirati lepe trenutke sa osobom koja vam se već duže vreme sviđa. Zauzeti, očekujte vesti o prinovi.

Zdravlje: Dobro.

Foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Bez većih promena, ako dođe do prolaznog nezadovoljstva i pojačane potrošnje novca, pokušajte da napravite red i plan u svom budžetu. Krajem nedelje će već biti bolja sitacija.

Ljubav: Situacija na ovom polju može eskalirati, ako budete samo gledali svoje interese ili se upuštali u odnose koji vam nikako nisu potrebni. Zauzetima savetujem da obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Kod svih pripadnika znaka su pojačane strasti, pa pratite svoj senzibilitet.

Zdravlje: Pazite da ne dođe do lakših povreda. Više radite na sebi, kako biste kanalisali negativnu energiju koja se bude javljala.

Vodolija

Posao: Biće raznih dešavanja unutar vašeg radnog mesta. Možete dobiti neku pohvalu, možda i unapređenje, ali savetujem da nastavite da radite marljivo kao i dosad. Nemojte da vas ponesu lepe reči, ostanite dosledni i istrajni.

Ljubav: Mnogo toga se baš u ovoj nedelji može promeniti i pokrenuti. Ako i „ne zakačite“ sada lepo orejntisanu kosmičku postavku, ubrzo vas očekuje prijatno emotivno dešavanje. Zauzeti, planiranje proširenja porodice. Ako se odlučite za zajednički život, prethodno detaljno razgovarajte o svojim i očekivanjima vašeg partnera.

Zdravlje: Blagi oprez na premor i nervozu. Više odmarajte kada vam se za to ukaže prilika.

Ribe

Posao: Kraj nedelje može doneti zanimljiva i uzbudljiva dešavanja. Finansije će doći u neko stanje mirovanja, neće biti pojačanih troškova. Svi koji razmišljaju o promenama sada je vreme da se na njih i odvaže. Mogućnost kraćeg puta ili dobrog pregovora vezanog za polje posla.

Ljubav: Razmišljaćete o ulasku u vezu. Nekima će uslediti veoma zanimljivo poznanstvo ili se može vratiti neka bitna osoba u vaš život. Zauzeti, krajem nedelje bolja komunikacija sa voljenom osobom i planiranje neke bliže budućnosti.

Zdravlje: Problemi sa očnim pritiskom i cirkulacijom.

 

 

 

Izvor: Telegraf

The post Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. juna appeared first on Padrino Vijesti.