Nedeljni horoskop: Ovan spreman za pun potencijal, Blizancima slijedi nov početak

Pročitajte nedjeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine!

OVAN

Nedjeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine vam govori da ćete da dobijete nove prilike da se pokažete u poslu. Na vas će pasti važna odluka, pokažite sav svoj potencijal i znanje. Takođe, budite smjerni i pazite šta potpisujete. Slobodni Ovnovi upoznaće jednu zanimljivu osobu. Prijaće vam, te nije loša ideja da održavate kontakt sa njom. Više odmarajte i planirajte umjerene obroke, pogotovo ako se borite sa viškom kilograma. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedjelja.

BIK

Početak nedjelje obećavajući, brz tempo, slijedi vam dosta komunikacije sa ljudima. U drugoj polovini bićete malo rasterećeniji. Ne dozvolite da se pritisak na poslu ili obaveze sa strane odraze na partnera. Potrebno je da razgraničite ta dva. Partner bi mogao da vam bude odlična podrška i savjetnik ako mu zatražite pomoć. Izbjegavajte impulsivnu kupovinu kako biste uštedjeli novac. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI

Pomalo ste upali u svakodnevicu, a nova nedjelja je ujedno i novi početak da misli pretočite u djela. Nedostaje vam fokus i koncetracija, a nju možete da pronađete u stvarima koje volite da radite i ljudima koji vam prijaju. Fizička aktivnost može dodatno da vas pokrene i u ostalim sferama. U ljubavi ide na bolje, kod vas se rješenje svih ljubavnih problema nalazi u toleranciji. Krajem nedjelje moguće je mini putovanje. Najbolji dani biće vam petak i nedjelja.

RAK

Zvijezde vam savjetuju da početkom nedjelje završite većinu obaveza kako biste krajem iste mogli da uživate i budete rasterećeni. Ne padajte na sitne provokacije kolega sa posla, preokrenite sve na šalu i ostanite dosljedni sebi. Očekujte sredinom nedjelje povećanu nervozu, nedostaje vam odmor. Organizujte za vikend porodično okupljanje ili posjetite drage ljude. Unosite više voća i vitamina! Najbolji dani biće subota i nedjelja.

LAV

Tokom nedjelje očekujte nešto povećani tempo rada na poslu, pa čak i preuzimanje odgovornosti. Spremite se za iznenadne situacije i dosta komunikacije. Ne dozvolite da burno reagujete usljed prevelikog pritiska. U porodici su mogući pregovori oko nasljedstva, a u ljubavi sitne nesuglasice. Kako biste to izbjegli, trebalo bi da budete direktniji i kažete partneru šta vam je na umu. Najbolji dani biće utorak i petak.

DJEVICA

Horoskop vam donosi smjenu raspoloženja tokom čitave nedjelje. Čas ćete biti orni u poslu, a čas vam se neće izlaziti iz kuće. Dajte sebi malo oduška, preforsirali ste se. I promjena vremena može da se odrazi na vas, dobro se oblačite i redovno provjeravajte krvni pritisak. Slobodne Djevice neće prestajati da misle o jednoj osobi. Vrijeme je da učinite prvi korak! Najbolji dani biće vam ponedjeljak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine vam donosi brigu oko nedovršenog posla. Okolnosti vam ne idu u prilog, što znatno otežava ostvarenje cilja. Oslonite se na člana porodice koji vam uporno nudi pomoć, uzvratićete čim budete u mogućnosti. Niste raspoloženi za nova poznanstva, ali ovo je nedjelja kada treba da se fokusirate na sebe. Provjerite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam srijeda i četvrtak.

ŠKORPIJA

Često imate potrebu da preispitujete svoju prošlost, što će biti slučaj i ove nedjelje. Potpuno je u redu da sagledate svoje greške, ali nemojte da pretjerujete. Vrijeme je da uvedene neke promjene na poslovnom planu. Nezaposlenima se nudi savršena prilika, doć oni u radnom osobu bi trebalo da porazmisle da li su na pravom putu. Nedostaje vam ljubavi i pažnje, možda je tražite na pogrešnom mjestu? Najbolji dani biće vam utorak i subota.

STRIJELAC

Početak nedjelje turbulentan, nećete znati gdje udarate. Pored posla imaćete dodatne obaveze, te će vam biti potrebno strpljenje, ali i dobar plan. Trudite se da postavite na prvo mjesto prioritete, sve ostalo može da sačeka. Moguće je da vas neko iz okruženja sputava u napredovanju, dobro porazmislite ko vam priča sve suprotno od onoga što vi kažete. Najbolji dani biće vam ponedjeljak i nedjelja.

JARAC

Vaša tvrdoglava priroda mogla bi da dođe do izražaja i najviše da se odrazi na vaše odnose sa ljudima. Tri puta razmslite prije nego što burno odreagujete, mogli biste kasnije da se kajete. U ostalim, na taj način udaljavate od vas drage ljude. U ljubavi više obratite pažnju na osjećanja partnera. Slobodnim Jarčevima stiže poziv za dejt. Izbjegavajte brzu vožnju u saobraćaju! Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

VODOLIJA

Tokom nedjelje očekuju vas novi poslovni zadaci, dokazivanje i fokus će vam biti na međusobnoj komunikaciji i dogovaranju sa kolegama. Trudite se da ispoštujete svačije mišljenje. Onima koji su planirali da pokrenu sopstveni biznis, sada je idealan trenutak. Iskoristite svoje potencijale i kontakte. Jedna osoba iz prošlosti bi mogla da vam zakuca na vrata. Izbjegavajte „otvaranje“ starih rana. Najbolji dani biće četvrtak i nedjelja.

RIBE

Nedjeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine vam donosi dosta pozitivne energije, nova poznanstva, ali ne i zavidnu finansijsku situaciju. Očekuje vas iznenadni trošak, te se trudite da ne rasipate novac na bespotrebne stvari. Nije vrijeme za zaduživanja i podizanje kredita, te budite strpljivi. U ljubavi unesite malo strasti i slatkih iznenađenja. Izbjegavajte jaku i začinjenu hranu. Najbolji dani biće srijeda i nedjelja.

 

 

Izvor: Mondo

 

The post Nedeljni horoskop: Ovan spreman za pun potencijal, Blizancima slijedi nov početak appeared first on Padrino Vijesti.