NEDELJNI HOROSKOP: Bik izvlači korist, Raku slede turbulentni dani, Devica na prekretnici života, a vi?

Pročitajte nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine!

Pročitajte nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine je u znaku monotonije. Željni ste novih stvari, avanture i dešavanja na svakom životnom polju. Ovo je nedelja kada ćete razmisliti o životnom stilu, a horoskop predviđa da ćete se konačno pokrenuti. Postavite prioritete i ne plašite se da preduzmete prve korake. Prijaće vam nadolazeće promene, naročito kada je ljubavno polje u pitanju. Očekujte romantiku. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da se posvetite sebi. Briga o ostalim ukućanima i tuđim problemima je vladala u proteklom periodu, vreme je da odahnete i osluškujete svoje potrebe. Ovo je idealna nedelja za uvođenje zdravih navika, promena ishrane i fizička aktivnost vam donose novu energiju. U ljubavi su moguće sitne razmirice, ali ishod ide u vašu korist. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

BLIZANCI

Na početku nedelje će vam se činiti da ništa što se dešava nema smisla, ali već za koji dan ćete videti da zapravo sve dolazi na svoje mesto. Imate prevelika očekivanja od drugih, zbog čega biste mogli lako da se razočarate. Zauzeti, izbegavajte svađe oko sitnica jer to unosi nepotrebnu tenziju u vašu vezu. Slobodni, novo poznanstvo u vama budi sumnju. Nema potrebe, opustite se i dajte šansu da vam neko priđe. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

RAK

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine vam predviđa turbulencije na ljubavnom polju. Shvatićete da partner duže vreme nije iskren prema vama, zbog čega mnogi Rakovi mogu da se odluče za prekid emotivnog odnosa. Horoskop vas savetuje da odluku donesete kad sve karte otvorite i budete iskreni do srži. Nije povoljna nedelja za velike kupovine, naročito ako se odnose na automobil ili belu tehniku. Spavajte više. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

LAV

Zatrpani ste obavezama, ali uz dobru organizaciju možete sve da završite. Očekuju vas neke važne odluke, a porodica će vam u tome biti velika podrška. Slobodni, obratite pažnju na neku osobu koja vam se već neko vreme udvara. Imaćete osećaj da nije slučajno izabrala vas, zato osluškujte svoju intuiciju. Krajem nedelje vas očekuju manji zdravstveni problemi, bilo bi dobro da odete na preventivne preglede. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

DEVICA

Početak nedelja počinje uobičajeno, ali već sredinom kreću zanimljiva dešavanja. Pojavljuju se osobe iz prošlosti, bivši partneri ili poslovni saradnici. Bićete na raskrsnici, a to znači da vas očekuju važne odluke. Horoskop vas savetuje da sve posmatrate pozitivno, promene koje slede mogu da poboljšaju vaš život. Vikend će biti ispunjen romantikom, zahvalite partneru koji tačno zna šta vam je potrebno. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

VAGA

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine vam predviđa nedostatak motivacije. Trenutno niste baš dobro raspoloženi za posao, ne radi vam se. Ne propuštajte priliku koja može da vam se ukaže na poslu preko neke mlađe ženske osobe. To može da vam donese dosta novca u narednom periodu. Ne pričajte drugima o svojim planovima. Što se ljubavi tiče, status ostaje isti. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

ŠKORPIJA

Ovo je nedelja kada ćete imati višak energije, odlično ćete se osećati! Drugi ljudi ipak mogu da vas izbace iz takta. Ne dozvolite da vas neko poremeti. Budite skloni kompromisu. Slobodni, zbog posla možete da imate manje vremena, pa nećete želeti da ulazite u neku novu vezu. Zauzeti, sa partnerom provedite više vremena, bez obzira na obim posla. Horoskop vas savetuje da u ovoj nedelji što više odmarate. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine vam predviđa promene na poslu. Vaša reputacija se drastično menja, pomak koji ste želeli se konačno ostvaruje. Pomozite članovima porodice, sada vam se otvara prilika za to. Krajem nedelje vas očekuju turbulencije na ljubavnom planu, ne insistirajte na inatu. Budite iskreni i razgovarajte sa partnerom o svojim potrebama i očekivanjima. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

JARAC

Nekim ljudima može da smeta što sve možete sami. Zato bi bilo dobro da se ne dokazujete previše, nego da se potrudite da odradite obaveze koje su prioritetne. Imate drugačiji pristup problemima, a to drugima može prilično da zasmeta. Promenite neke stvari koje je trebalo odavno da izmenite, bitno je da nema stagnacije. Zadovoljni ste emotivnim stanjem, ali moguća su nova poznanstva. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

VODOLIJA

Gubite veru u sebe bez razloga i mislite da ne možete da budete bolji u odnosu na druge. Olako zaboravljate sve uspehe koje ste do sada postigli. Vreme je da se trgnete, ovo je savršena nedelja da se pokrenete i vratite onome što vi zaista jeste. Razgovarajte sa mlađom ženskom osobom koja veruje u vas. Može dodatno da vas motiviše, a to vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 27. februara do 5. marta 2023. godine vam savetuje da iskoristite sve potencijale! Početak nedelje donosi ponudu koja vam je bila potrebna. Talenat možete lepo da unovčite, važno je da sada ne propustite šansu. U ljubavi slede razna dešavanja, od romantike do svađe. Poslušajte partnera koji ima kritike. Ako poradite na njima, promena može samo pozitivno da utiče na vas. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

 

 

Izvor: Mondo

The post NEDELJNI HOROSKOP: Bik izvlači korist, Raku slede turbulentni dani, Devica na prekretnici života, a vi? appeared first on Padrino Vijesti.