Najgore svekrve rađaju se u ova tri znaka, od njih zna da zaboli glava

Provjerite da li se vaša svekrva nije rodila u nekom od tri horoskopska znaka, jer, prema astrologiji, ne bili vam u koži u tom slučaju.

Od kako je svijeta i vijeka, odnos svekrva i snajki je oduvijek bio okarakterisan kao turbulentan.

Da se razumijemo, ovo nije uvijek pravilo, jer izuzetaka uvijek ima, ali u većini slučajeva, relacije nisu uvijek idealne.

Neki vjeruju da na to može uticati i horoskop, a prema astrologiji, postoje 3 znaka kojih snajke treba posebno da se “čuvaju”.

Rak

Svekrva u znaku Raka često djeluje vedro, ljubazno i nasmijano, ali kad je bolje upoznate, shvatićete da voli da zabada nos gdje mu nije mjesto i tako izaziva sukobe u porodici. Ponekad se osjeća uvrijeđeno zbog sitnica i tada je u stanju da napravi predstavu ako ima publiku. Uprkos tome, ako i kada je potrebno, spremna je pomoći sinu i snaji.

Lav

Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vrijeme gleda s neodobravanjem, vjerovatno ste zaboravili da joj udijelite kompliment. Lavovi vole da budu u centru pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osjećaju važnim i cijenjenim. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste.

Ovan

Razgovor sa svekrvom u znaku Ovna može biti prijatan. Često nude savjete, pomažu ili čuvaju svoje unuke, a da ih to ni ne pitate. No može se dogoditi da pretjeraju i počnu da guraju nos i gdje treba i gdje ne treba, pogotovo kada je riječ o vašem braku. Ipak, dugoročno nisu štetne, a njihova prisutnost može izmamiti puno smijeha, piše Indeks.

 

 

Izvor: ATV

The post Najgore svekrve rađaju se u ova tri znaka, od njih zna da zaboli glava appeared first on Padrino Vijesti.