Najbolje i najgore ljubavnice po Zodijaku

Škorpije su uvek spremne za akciju i isprobavanje novih stvari. Žene rođene u znaku Ovna znaju kako da zadovolje i sebe i partnera. S druge strane, Ribe jedva čekaju da se seks završi…

1. Škorpija
Nije važno da li su žene u znaku Škorpije mlade, stare, debele ili mršave. One su jednostavno najbolje u krevetu. Uz njih možete da ostvarite sve svoje maštarije o kojima ste ikad sanjali. S njom vam nikada neće biti dosadno – aktivna je i uvek spremna za nove stvari.

2. Strelac
Strast je drugi naziv za pripadnicu ovog znaka. Iako vas sigurno ispunjavaju na svim područjima, te su vam odlični životni saputnik, žene rođene u znaku Strelca su „lavice u krevetu“. S njima nikada neće biti dosadno jer vole da isprobavaju razne stvari u seksu. Budite srećni ako se nađete s njima u krevetu.

3. Ovan
Veoma su dobre u seksu, a što je najvažnije – tačno znaju šta žele. Znaju da zadovolje i sebe i partnera. Neki tvrde da su žene rođene u znaku Ovna najseksepilnije u Zodijaku. Ona želi da bude obožavana, što je zapravo lako jer je ona zaista vredna vašeg vremena.

4. Lav
Iz nekog razloga, Lavice su mnogo seksualnije od Lavova. Neki kažu zbog toga jer nisu toliko lenje. Pokazuju veliko zanimanje za svog partnera i žele da mu ugode. Svesne su da mogu da vam pruže „poseban“ užitak, a dobar provod s njima je zagarantovan.

5. Vaga
Nije samo odlična u krevetu, već je i izuzetna osoba. Čak i dok vodi ljubav pokušava da bude obzirna i nežna, a ako partner od nje zahteva, može da bude i vrlo strastvena, aktivna i otvorena za razne opcije.

6. Vodolija
S ovom ženom možete „očekivati neočekivano“ jer njene fantazije nemaju granica. Ako pomisli da je seksualni život dosadan, znaće odlično da ga „začini“. Voli igranje uloga i seksi kostime. Na vama je da date ideju, a razvoj priče prepustite njoj. Nećete zažaliti.

7. Blizanci
Pripadnicama ovog znaka seks nije toliko važan pa mu ne pridaju veliku pažnju. No, kada je zaista osvojite, videćete kakav je „manijak“ u krevetu. Ipak, nemojte često očekivati zagrljaje i nežne reči.

8. Bik
Kod pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – seks s njom biće odličan, samo morate da ga inicirate kad je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebaće vam snage da je „ukrotite“. S njom možete da proživite nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi.

9. Ribe
Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno da rade, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Tokom seksa, imaju osećaj kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da seks završi.

10. Jarac
Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Seks se događa kada joj raspored to dozvoljava, a nemojte misliti da možete da je „ulovite“ u trenutku u kojem vi to želite. Ona će vam reći kako trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za seks.

11. Rak
One su uvek spremne za priču, a problem nastaje kad počnu da pričaju tokom seksa. Tada ne pričaju „prljave stvari“, već započinju razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumeju u čemu je problem.

12. Device
Device će uvek svom partneru pronaći zamerku. Stalno kritikuju, a takve su i za vreme seksa. One često ne mogu da pronađu ništa dobro u svom partneru.

 

 

Izvor: Prva.rs

The post Najbolje i najgore ljubavnice po Zodijaku appeared first on Padrino Vijesti.