Najava: Premijera pozorišne predstave “Pomračenje”

U pozorištu Kulturnog centra Trebinje, u četvrtak, 22. juna u 20 časova i 30 minuta premijerno će biti izvedena predstava “Pomračenje”, nastala po tekstu Paola Đenovezea, u režiji, prevodu i adaptaciji Miloša Lučića.

“Pomračenje”, priču o sedmoro prijatelja okupljenih na večeri  tokom koje razotrivaju svoje najintimnije tajne i žudnje, tražeći izlaz iz igre istine mobilnim telefonima, kao odgovore na pitanja: Šta je istina, a šta tajna i  koliko dobro poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? – na pozorišne daske donose glumci: Sara Tomić, Milica Lučić, Milena Anđelić, Jelena Vukosav, Igor Gudelj, Igor Svrdlin, Igor Popadić I Darko Kurtović.

Muziku za predstavu komponovao je Vuk Milivojević, scenografija je djelo Miloša Lučića, a izrada scenografije Radivoja Milića, akademskog slikara.

Predstava “Pomračenje”, koja će predstavljati Trebinje na predstojećem Festivalu festivala nastala je u produkciji Kulturnog centra Trebinje i Grada Trebinja.

Premijera pozorišnog komada “Pomračenje” biće odigrana u sklopu manifestacije “Trebinjsko kulturno ljeto”.

Karte za predstavu “Pomračenje”, po cijeni od 5 KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje, na dan igranja od 17 časova.

 

 

Padrino, jun 2023.

The post Najava: Premijera pozorišne predstave “Pomračenje” appeared first on Padrino Vijesti.