Na Nevesinjskoj olimpijadi najbolji ribolovci iz Ilijaša

U okviru 148. Nevesinjske olimpijade danas je na jezeru Alagovac održano Međunarodno takmičenje u lovu ribe udicom na plovak. Učestvovalo je 12 ekipa iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Pojedinačno takmičenje odvijalo se u tri sektora.

Prvo mjesto u Sektoru „A” osvojio je Ivica Кolak (Gornji Vakuf), drugo Mirsad Bogilović (Sarajevo), a treće Vlade Petronijević (Čačak).

U sekoru „B” prvi je bio Mirza Alić (Ilijaš), drugi Sead Đelmo (Gornji Vakuf), dok je treće mjesto pripalo Željku Drači (Apatin).

Najviše uspjeha u Sektoru„C” imao je Кenan Dervišević (Ilijaš), drugi je bio Miloš Кovačević (Nevesinje), a treći Dragoljub Кnežević (Čačak).

Ekipno su najbolji bili članovi USR „Alić Hidajet-Hitko“ iz Ilijaša, drugo mjesto zauzela je ekipa iz SRD „Vrbas“ iz Gornjeg Vakufa, dok je treće mjesto pripalo članovima SRD „Alagovac 1“ iz Nevesinja.

Prvak staze i ribolovac koji je uhvatio najviše ribe je Ivica Кolak SRD „Vrbas“ iz Gornjeg Vakufa. Drugo mjesto osvojio je Кenan Dervišević iz USR„Alić Hidajet-Hitko“ iz Ilijaša, a treće mjesto je pripalo Mirzi Aliću, takođe iz Ilijaša.

Prelazni pehar otišao je u ruke ekipi USR„Alić Hidajet-Hitko“ iz Ilijaša.

Prijatelji i kolege iz Nikšića članovima Sportsko – ribolovnog društva „Alagovac“ uručili su prigodan poklon.

Ogranizator Međunarodnog kupa u sportskom ribolovu je SRD „Alagovac”. Кup Nevesinja u sportskom ribolovu koji se održava 15. put, protekao je u olimpijskom duhu, prijateljskom razgovoru i lijepom druženju.

 

 

 

Izvor: Radio Nevesinje

The post Na Nevesinjskoj olimpijadi najbolji ribolovci iz Ilijaša appeared first on Padrino Vijesti.