Milica Glogovac: Pozorište za mene predstavlja ljubav i ogromnu inspiraciju

Svjetski je dan pozorišta, te smo tim povodom kontaktirali uspješne glumce porijeklom iz Trebinja, između ostalih i Milicu Glogovac, koji nam je otkrila zašto su za nju toliko važne daske koje život znače.

Milica Glogovac, glumica iz Trebinja, rekla je da iako radi i pred kamerom, daske koje život znače su joj na neki način draže, zato što je sve živo, sve se događa u ovom trenutku i nema ponavljanja scena, činova ili kadrova.

„Pozorište za mene predstavlja ljubav i ogromnu inspiraciju. Ono oplemenjuje, obogaćuje, inspiriše, a glumci na sceni, kao i publika mogu da se poistovjete sa likovima i pročiste svoje emocije. Pozorište je za mene i život, zato što je život zapravo pozorište“, naglasila je mlada glumica za Padrino radio.

Milica radi u Beogradu kao stalni član „Šašave družine“ i teatra „Dodir“, a osim toga radi i u Nišu u „Drama studiju“ kao predavač dikcije i glume.

Što se tiče projekta na kome trenutno radi, to je njena monodrama „Nekoliko sitnih uboda o meksičkoj slikarki  Fridi Kahlo“.

 

 

 

Padrino, mart 2023.

 

 

The post Milica Glogovac: Pozorište za mene predstavlja ljubav i ogromnu inspiraciju appeared first on Padrino Vijesti.