Ljubavni horoskop do 15. avgusta za tri znaka prediđa velike promjene

Ljubavni horoskop do 15. avgusta 2023. godine za tri znaka predviđa velike promjene. Zato dobro obratite pažnju ako ste rođeni u jednom od njih – sve se mijenja na polju ljubavi.

Blizanci

Prvi znak horoskopa koji će do 15. avgusta doživjeti veliku transformaciju kada je ljubav u pitanju. Postoji jedan odnos koji tek cvjeta, njegovi pravi obrisi još uvek nisu sasvim jasni, ali će do 15. avgusta 2023. biti potpuno iskristalisan. Rađa se nova ljubav. Blizanci, možda toga još uvek niste u potpunosti svjesni – i možda mislite da nije uzvraćena, ali varate se.

Djevica

Neki ljubavni problem vas je mučio mjesecima, Djevice, moguće je da ste razmatrali prekid veze u kojoj ste trenutno. Naredni period vam, po ljubavnom horoskopu, donosi novo poglavlje i otvara vam oči, sve što ste mislili da je skriveno sada će biti na vidjelu. U glavi ćete imati jasnu sliku, a u srcu dovoljno hrabrosti da prelomite.

Jarac

Nakon perioda u ljubavi koji bi mogao da se nazove “sušom”, Jarčevi ovaj period doživljavaju kao ulazak u potpuno novi svijet. Vaše srce odjednom je ispunjeno emocijama, i ljudi oko vas to osećaju. Bićete kao magnet za ljude oko sebe, a među njima se nalazi i neko ko već duže vrijeme razmišlja o nečemu dubljem od prijateljstva. Ljubavni horoskop vam kaže – samo naprijed, pišu „Novosti“.

 

 

Izvor: Glas Srpske

The post Ljubavni horoskop do 15. avgusta za tri znaka prediđa velike promjene appeared first on Padrino Vijesti.