Ležaljke i suncobran na crnogorskom primorju od 20 do 180 evra: Da li se očekuje se rast cijena

 U toku ljetnje sezone, jedno od glavnih pitanja je koliko košta plažni mobilijar.

Ekipa TVCG obišla je dio primorja, a cijene ležaljki i suncobrana kreću se i do stotinu osamdeset evra, u zavisnosti od želja i dubine džepa.

U špicu sezone očekuje se poskupljenje, a dok nekim turistima cijene ne smetaju, drugi ih nazivaju legalnom pljačkom.

Cijene plažnog mobiliara različite su od Ulcinja do na kraj Boke. Visinu cijene ne određuje samo plaža na kojoj ležite, već i red ležaljke koju ste odabrali, prenosi portal RTCG.

Negdje su cijene plažnog mobilijara 20, 40, a na pojedinim plažama čak i 180 evra. Cijena zavisi i od toga da li želite da ste blizu vode, pa ćete tu ležaljku platiti nekoliko desetina evra više od one od koje ćete do vode morati pružiti korak.

Talas poskupljenja nije zaobišao ni primorje. Tražnja diktira ponudu, a sezona 2023. će, smatra profesor Miško Rađenović, biti odlična. Ipak poručuje da je jedan dio ponude preskup.

– Siguran sam da već u ovom momentu jedan veliki dio ponude na plažama premnogo uvećao cijene – kaže Rađenović za TVCG i dodaje da se mogu očekivati i poskupljenja.

– Cijene po mojim informacijama neće ostati na ovom nivou, nego se znatno mijenjaju sa prvim danima jula i takve će ostati do početka septembra ili kraja avgusta – kaže Rađenović.

 

 

 

Izvor: Glas Srpske

The post Ležaljke i suncobran na crnogorskom primorju od 20 do 180 evra: Da li se očekuje se rast cijena appeared first on Padrino Vijesti.