Koja je slaba tačka svakog horoskopskog znaka?

Svako ima svoju slabu stranu, svoju slabu tačku do koje ako neko uspe da dopre, može probuditi čak i „neukrotivu zver“.

Međutim, da li znate koja je vaša slaba tačka prema horoskopskom znaku?

Ovan

Ovnu je slaba tačka skrivena, pa deluje da je uopšte i nema, ali se on užasava od same pomisli da može ostati sam, izolovan ili bolestan bez da ga neko pazi ili teši u trenucima kada mu je teško. Iako je hrabar i samouveren, slaba tačka mu je porodica, pa mu je zbog toga potreban partner koji će ga čekati kod kuće i biti pored njega zarad podrške i lepih reči.

Bik

Oni koji ne poznaju Bika, misle da on uvek može uraditi sve što poželi kada to sebi zacrta u glavi, jer nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Naravno, lakše mu je kada ne mora da vodi računa o banci ili novčaniku, ne samo za sebe već i za svoje najbliže. Ne vole da rizikuju i ostanu bez finansijske podrške, stambenog prostora i krova nad glavom jer žele sve najbolje za partnera.

Blizanci

Slaba tačka Blizanaca je njihov nervni sistem, pa ih protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja, ako uspe da trenira njihove živce. Tada im ne pomaže niti urođena inteligencija niti snalažljivost. Obuzima ih panika, koja se pretvara u pravi strah, od suočavanja sa samim sobom. Iako izbegavaju takve situacije, Blizanci su svesni svoje nemoći, nervoze i depresivnosti, ako na putu do uspeha naiđu na probleme.

Rak

Vaša zabrinutost za sve i svašta je posledica urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato su Rakovi uvek u potrazi za stabilnim, sigurnim i situiranim partnerom, naročito kada su u pitanju žene. Slaba tačka svakog Raka je strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu koji najčešće samo zbog nje i imaju. Ako ih neko samo popreko pogleda, to je dovoljno da počnu strahovi.

Lav

Slaba tačka Lavu je sujeta zbog koje ponekad nema granice, pa može manipulisati sa drugim ljudima samo da bi mu se dodvoravali i da dobija komplimente. Što više podanika ima oko sebe to je srećniji, ali to ne znači da mu je položaj zagarantovan. Upravo zato, potajno se plaši od javnog ismevanja i gubitka moći koju mu donosi društvena ili poslovna pozicija.

Devica

Slaba tačka svakoj Devici je kontrola i strah da je ne izgubi, a ako do toga ipak dođe, onda im strada nervni sistem. Sveta pravila Device su dužnosti i obaveze, pa bez njih ne može funkcionisati niti voditi računa o najbližima. Devica dobro zna kako da brine o sebi, bolje od bilo kog drugog znaka, ali ne ume baš najbolje da kontroliše svoj nervni sistem upravo iz straha da ne izgubi kontrolu nad njim.

Vaga

Vaga ne voli rasprave, posebno ne na javnim mestima, bez obzira da li je u krugu prijatelja ili nepoznatih ljudi, pa se zbog toga uvek suzdržava. Slaba tačka su im razgovori o neprijatnim temama kao što su zdravstveni problemi oko kojih su zabrinuti više od bilo kog drugog znaka. Plaše se realnosti, trude se da izbegnu stres, a lek za to im je hrana, naročito slatkiši.

Škorpija

Slaba tačka Škorpija je njihov ljubavni život, bez obzira što nose titulu najvećih zavodnika u Zodijaku. Škorpija brine i o svom fizičkom izgledu i erotskoj moći, jer vreme prolazi, a interesovanje suprotnog pola može početi da opada. Ne gubi kontrolu, ali može izgubiti voljenu osobu ukoliko odluči da ode drugom partneru, a upravo tada je Škorpija najranjivija i pomalo izgubljena.

Strelac

Iako su veoma prilagodljivi i snalažljivi, Strelčevi uvek obraćaju pažnju da im drugi ljudi ne rade iza leđa, naročito na poslu. Slaba tačka im je pravdoljubivost i zbog toga ne podnose agresiju i nasilje, jer su osećajni prema tuđem stradanju i tuđim problemima. Strelčevi brinu i o ponašanju voljene osobe, pa su sumnjičavi i oprezni iako to nikada ne pokazuju.

Jarac

Jarčevi se plaše promena iako su uvek spremni da idu napred i žele da dođu do samog vrha odakle sve mogu videti bolje. Međutim, slaba tačka Jarca je emotivnost i oslanjanje na snove i fantazije naročito ako nisu uspeli da ih ostvare. Imaju dar da osete znakove koje drugi ne mogu, i to ih može zabrinuti jer su sujeverni, naročito kada je u pitanju partner ili drugi članovi porodice.

Vodolija

Iako na prvi pogled deluju nezainteresovano i hladnokrvno, slaba tačka Vodolija je gubitak, bez obzira da li se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice. Duboko u sebi se plaše poniženja, bolesti i siromaštva, pa o tome ne vole ni da govore kako ne bi „baksuzirali“. Slaba tačka su im i ljubimci jer ih vole svim srcem i ne žele da ih izgube.

Ribe

Ribe vešto i šarmantno prikrivaju sopstvenu nesigurnost, a njihovu najizraženiju slabu tačku retko ko može da primeti jer vešto beže u svoj paralelni svet fantazija i snova. Ambiciozni su i veoma sposobni, pa se boje „većih riba“ koje ih mogu progutati, ali to nikada ne pokazuju. Uvek obraćaju pažnju na nemoćne, slabe i nezaštićene, odnosno decu i starije ljude.

 

 

 

Izvor: Prva.rs

The post Koja je slaba tačka svakog horoskopskog znaka? appeared first on Padrino Vijesti.