KC Trebinje: Program bioskopa do 6. marta

Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmolvima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 6. marta.

Krid 3 – Od 2. do 6. marta 2023. 18.00 časova

Nakon što je dominirao bokserskim svijetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i u porodičnom životu.

SADRŽAJ FILMA:

Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksersko čudo, Dejmijan je nestrpljiv da se pokaže u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od obične tuče. Kako bi poravnao račune, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku, da bi se borio protiv Dejmijana – borca koji nema šta da izgubi.

ORIGINALNI NASLOV: Creed III

REŽIJA: Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan)

ULOGE: Tesa Tompson (Tessa Thompson), Džonatan Mejdžors (Jonathan Majors), Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan), Florijan Mantinu (Florian Munteanu), Vud Haris (Wood Harris)

ŽANR: Akcija, drama

TRAJANJE: 116 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

Medvjed na kokainu – Od 2. do 7. marta 2023. 20.00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Film je inspirisan istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo.

Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji, u kojoj je ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.

ORIGINALNI NASLOV: Cocaine Bear

REŽIJA: Elizabet Benks (Elizabeth Banks)

ULOGE: Rej Liota (Ray Liotta), Keri Rasel (Keri Russell), Olden Erenrajh (Alden Ehrenreich), Margo Martindejl (Margo Martindale),Kristofer Hivju (Kristofer Hivju)

ŽANR: Triler

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

Padrino, mart 2023.

The post KC Trebinje: Program bioskopa do 6. marta appeared first on Padrino Vijesti.