KC Trebinje: Program bioskopa do 30. maja

Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 30. maja.

Izazov Od 25. do 30. maja 2023. u 20 časova

Prvi film u istoriji sniman u svemiru, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi!

SADRŽAJ FILMA:

Na Međunarodnoj svemirskoj stanici desila se nezgoda u kojoj je povrijeđen jedan kosmonaut, koji ne može da preživi spuštanje na Zemlju. Formiran je tim od najboljih hirurga Rusije koji treba da mu ukaže pomoć i da mu šansu da preživi.

Kako će pristupiti ovoj operaciji? Da li će moći da se suoče sa svim iskušenjima i unutrašnjim strahovima koji ih prate?

ORIGINALNI NASLOV: Vyzov

REŽIJA: Klim Šipenko (Klim Shipenko)

ULOGE: Miloš Biković, Vladimir Maškov (Vladimir Mashkov), Julija Peresiljd (Yuliya Peresild), Aleksandar Baluev (Aleksandr Baluev), Sergej Godin (Sergey Godin)

ŽANR: Drama

TRAJANJE: 164 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

Mala sirena – Od 25. do 30. maja 2023. u 18 časova

Dugoočekivani i Oskarom nagrađeni muzički klasik studija Dizni ove godine dolazi u igranoj verziji priče o maloj sireni, koja zbog ljubavi odlučuje da napusti svoj bajkoviti podvodni svijet!

SADRŽAJ FILMA:

Mala sirena je poznata i voljena priča o Arijel, prelijepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja žudi za avanturom. Najmlađa i najneposlušnija ćerka kralja Tritona čezne da sazna nešto više o svijetu iznad mora. Međutim, kada dospije do same površine vode, zaljubljuje se u energičnog princa Erika. Dok je sirenama zabranjeno da komuniciraju sa ljudima, Arijel prati svoje srce. Ona sklapa dogovor sa zlom Ursulom koja joj pruža šansu da osjeti život na zemlji, stavljajući time krunu njenog oca, kao i njen život, u opasnost.

ORIGINALNI NASLOV: The Little Mermaid

REŽIJA: Rob Maršal (Rob Marshall)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Mjuzikl, porodični, fantazija

TRAJANJE: 135 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

Padrino, maj 2023.

 

The post KC Trebinje: Program bioskopa do 30. maja appeared first on Padrino Vijesti.