KC Trebinje: Program bioskopa do 30. aprila

Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 30. aprila.

Mavka: Zaštitnica šume Od 27. do 30. aprila 2023. 18 časova

SADRŽAJ FILMA:

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi – ljubavi koja ljudima omogućava da otkriju i pronađu sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprostavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njen novoizabrani čuvar. Njena primarna misija je da zaštiti šumu i njeno sveto srce, sam izvor života, od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli muziku i svoj talenat pretače u sviranje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

ORIGINALNI NASLOV: Mavka

REŽIJA: Oleg Malamus (Oleg Malamuz)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animirana avantura

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

Tri musketara: D’Artanjan Od 27. do 30. aprila 2023. 20 časova

SADRŽAJ FILMA:

Nevjerovatna herojska priča govori o mladiću po imenu D’Artanjan, koji od kuće odlazi u Pariz nadajući se da će postati musketar garde. Kroz neočekivani splet okolnosti, mladi D’Artanjan nailazi na tri elitna kraljeva musketara – Atosa, Aramisa i Portosa, i brzo se uklapa u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstiće mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

ORIGINALNI NASLOV: Les trois mousquetaires: D’Artagnan

REŽIJA: Martin Burbulon (Martin Bourboulon)

ULOGE: Fransoa Sivil (François Civil), Vensan Kasel (Vincent Cassel), Romen Diris (Romain Duris), Pio Marmai (Pio Marmaï), Eva Grin (Eva Green)

ŽANR: Akcija, avantura, istorijski

TRAJANJE: 120 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

Padrino, april 2023.

The post KC Trebinje: Program bioskopa do 30. aprila appeared first on Padrino Vijesti.