KC Trebinje: Program bioskopa do 27. juna

Trebinjska filmska publika imaće priliku da uživa u novim filmovima u bioskopu Kulturnog centra. Projekcije možete ispratiti do 20. juna.

Djevojka za sve – od 22. do 27. juna 2023. u 18 časova

SADRŽAJ FILMA:

Na ivici gubitka svog doma iz djetinjstva, Medi otkriva neuobičajenu ponudu za posao: bogati roditelji traže nekoga ko bi „izlazio” sa njihovim introvertnim devetnaestogodišnjim sinom Persijem prije nego što krene na fakultet. Na sopstveno iznenađenje, Medi saznaje da osobenjak Persi nije onakav kakvim ga svi smatraju.

ORIGINALNI NASLOV: No Hard Feelings

REŽIJA: Džin Stupnicki (Gene Stupnitsky)

ULOGE: Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Natali Morales (Natalie Morales), Laura Benanti (Laura Benanti), Metju Broderik (Matthew Broderick), Endru Feldman (Andrew Feldman)

ŽANR: Komedija

TRAJANJE: 103 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

Sisu – od 22. do 27. juna 2023. u 20 časova

Tokom posljednjih, očajničkih dana Drugog svjetskog rata, usamljenom rudaru ukrstiće se putevi sa nacistima u sjevernoj Finskoj.

Ubrzo nakon što mu nacisti ukradu zlato, otkrivaju da su se zamjerili pogrešnoj osobi, ne tako običnom rudaru. S obzirom na to da ne postoji precizan prevod finske riječi „sisu”, ovaj čuveni bivši komandos će objasniti šta to znači: oblik hrabrosti i nesvakidašnje odlučnosti suočen sa mnogo moćnijim snagama. I bez obzira na to šta sve proživljava sa nacistima, čovjek kojem slijedi smrt će prevazilaziti sve granice kako bi vratio svoje zlato nazad – čak i ako to podrazumijeva ubijanje svakog naciste koji mu se nađe na putu.

ORIGINALNI NASLOV: Sisu

REŽIJA:Jalmari Helander

ULOGE: Jorma Tommila, Jack Doolan, Aksel Hennie, Mimosa Willamo, Onni Tommila

ŽANR: Akcija, ratni

TRAJANJE: 91 min.

 

 

Padrino, jun 2023.

 

The post KC Trebinje: Program bioskopa do 27. juna appeared first on Padrino Vijesti.